На перехресті вулиць Великої Морської та Громадянської у місті Миколаєві нещодавно залатали ями на дорозі. Нарешті там постелили асфальт.

Руденький котик вирішив задовольнити свої фізіологічні потреби в ямку, яку він викопав у свіжому асфальті. Це дуже кумедно виглядає. А користувачі соцмереж уже пожартували щодо якості асфальту.

Відео "оцінки" чотирилапого з'явилося у народного депутата України Артема Іллюка.

Нагадаємо, занадто товстий кіт відправив італійця у лікарню. Курйозний випадок відправив до суду господиню кота.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

В Італії стався курйозний інцидент з плачевними наслідками. Чоловік подав в суд на господиню кота, який впав йому на голову і серйозно пошкодив шию. Про це повідомило видання Corriere della sera.

Інцидент стався в місті Турин. Як повідомляється, 56-річний чоловік йшов на ринок, коли на нього з балкона восьмого поверху впала кішка вагою 5,8 кілограма. Тварина загинула на місці, а італієць отримав серйозні травми і був госпіталізований. Йому діагностували серйозне пошкодження шиї і хребта.
Як повідомляв портал "Знай.ua", що тварин спіймали на гарячому: жінка зняла на приховану камеру, що роблять кіт і пес, поки вдома нікого. Соцмережі запропонували зробити платну підписку.

Кожен день, поки господиня на роботі, її рудий кіт Кельвін і пес Джоуль влаштовуються на улюбленому дивані і сплять обіймаючись. І це таке миле видовище, що жінка за допомогою відеотрансляції спостерігає за ними зі свого робочого комп'ютера.

Джоуль і Кельвін потрапили в сім'ю з різницею у вісім місяців, але дуже подружилися.

Також "Знай.ua" писав, найнезадоволеніший пес у світі на ім'я Анукі вилікував власницю від важкої хвороби. Анукі — вічно незадоволений пес. Вірніше, так здається, дивлячись на забарвлення його морди. Насправді він дуже добрий і веселий і навіть врятував свою господиню від важкої хвороби. І хоча він відрізняється від своїх життєрадісних побратимів, які іноді навіть дружать з качками, суворий Анукі зумів кардинально змінити життя своєї власниці.