В Італії стався курйозний інцидент з плачевними наслідками. Чоловік подав в суд на господиню кота, який впав йому на голову і серйозно пошкодив шию. Про це повідомило видання Corriere della sera.

Інцидент стався в місті Турин. Як повідомляється, 56-річний чоловік йшов на ринок, коли на нього з балкона восьмого поверху впала кішка вагою 5,8 кілограма. Тварина загинула на місці, а італієць отримав серйозні травми і був госпіталізований. Йому діагностували серйозне пошкодження шиї і хребта.

Італієць подав в суд на господиню кішки, звинувативши її в недостатньому контролі над твариною і заподіянні шкоди здоров'ю з необережності. Обвинувачення вважає, що вона прийняла недостатньо заходів, щоб уникнути стрибка тварини з балкону. Жінка вже виплатила штраф муніципальній владі за те, що недогледіла за вихованцем.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що американський рибак пішов за уловом, але помітивши у воді велику черепаху, вирішив для сміху поживитися і нею. Однак жарт не вдався - рептилія виявилася не такою повільною, як про них говорять, і показала рибаку поцілунок смерті.

Про це розповіло видання Jacaranda FM. Самовпевнений рибак Майкл Ганли і його друг Віктор Санчесиз зі штату Массачусетс прийшли на риболовлю. Там вони побачили у воді біля берега кількох черепах, і Майклу прийшла в голову божевільна ідея дістати одну з них.

Він почав витягати черепаху зі ставка, хоча та пручалася з останніх сил, і його товариш казав, що черепаха може бути агресивною, і добра від неї не варто чекати. Однак рибак натяків не зрозумів, і все-таки витягнув рептилію на поверхню і почав обіймати і намагався її пожмякати.

Рептилія блискавично витягла шию і показала Майклу, хто головний на цьому ставку. Як видно на відео, рептилія завдала рибаку поранення.

Залишається сподіватися, що хлопець ще легко відбувся, хоча відео, яке раптово обривається, наводить на нехороші думки.

Нагадаємо, кіт-екстрасенс за 5 мільйонів звів з розуму інтернет.

Як повідомляв портал "Знай.ua", смертоносні котики: 5 небезпечних хвороб, які передають нам улюбленці.

Також "Знай.ua" писав, YouTube опублікував хіт-парад котиків.