Хізер Спрага – провидиця, яка стала відомою завдяки правильному прогнозу щодо останніх виборів президента в США.

Жінка повідомила, що незабаром планета Земля загине від зіткнення з Нібіру. Це відбудеться 14 лютого. Хізер розповіла, що побачила в своєму сні, як люди в жаху і паніки вскрикивали назва планети, яка вб'є Землю.

Варто відзначити, що в 2018 році кілька разів вже пророкували кінець світу за цієї ж причини. Але вже настав 2019 рік, тому ці твердження були помилковими.

На прогнозах загибелі людства спеціалізуються уфологи і конспірологи. Їх думки, судження і передбачення засновані на різних стародавніх міфах, а також на неправдивих даних про те, як влаштований Всесвіт.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нібіру фігурує в багатьох теоріях. Самопроголошені фахівці твердять, що це космічне тіло загрожує людству. Воно може зіткнутися з Землею або вступити з ним у гравітаційна взаємодія, яке зруйнують все навколо. Є й ті, що вважають, що причиною апокаліпсису стане вторгнення інопланетян.

Прихильники подібних теорій називають планетою Нібіру Х. Вона перетинає нашу систему лише один раз у кілька тисяч років. Та на її шляху дуже просто може виявитися Земля.

В 2016 році астрофізики з Каліфорнії дійсно знайшли ознаки того, що в Сонячній системі існує не вивчена планета. Але до Нібіру вона не має ніякого відношення. Вчені неодноразово спростовували чутки і розвіювали міфи про існування цієї вигаданої планети.

Експерти стверджують, що у Всесвіті і без планети Х достатньо інших небезпечних об'єктів, які можуть загрожувати нашій планеті і людству.

Раніше портал "Знай.uа" писав: астероїди підлітають до Землі, ми можемо не дожити до Дня святого Валентина

Читайте також: Землі загрожує екологічний колапс, кілька видів під загрозою вимирання

Як повідомлялося, уфолог-любитель помітив відразу три НЛО в туманності Оріона. Він вважає, що це доказ того, що люди - не єдині мешканці Всесвіту