Професійний американський спортсмен заробив небезпечну для життя інфекцію. Причиною тому став незвичайний предмет, який опинився в його шлунку. Молодий чоловік страждав від болю в животі і нудоти, також у нього почалася діарея і підвищилася температура. Про це повідомляє Ars Technica.

18-річний юнак почав погано себе почувати під час поїздки на тренування — він відвідував інший штат. Після звернення в лікарню його оглянули, зробили аналіз крові і через 5 годин відпустили, так і не поставивши діагноз.

Незважаючи на те, що лікарі не надали йому ніякої медичної допомоги, хлопцеві стало набагато краще, біль ослабла, а температура знизилася.

Проте через два тижні, симптоми повернулися з новою силою, коли він знову поїхав на тренування. На цей раз температура підвищилася до 39,4 градуса, а в калі з'явилася кров. Йому зробили томографію, але причина хвороби так і залишилася загадкою. Медики рекомендували повертатися додому і лягати на обстеження.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Через кілька днів при підготовці до колоноскопії у спортсмена підвищилася температура, почався озноб, він відчув сильний біль у животі, а в його стільці з'явилася значна кількість крові. Його госпіталізували з симптомами, характерними для зараження крові.

Так вже при колоноскопії в його кишечнику виявили проковтнуту зубочистку.

Але на цьому біди професійного атлета не закінчилися. Після видалення стороннього предмета у пацієнта відкрилася сильна кровотеча. Щоб зупинити кров, знадобилася екстрена операція. Як з'ясувалося, зубочистка пробила не тільки стінку товстої кишки, але і розташовану поруч артерію.

Молодому хлопцеві довелося пролежати в лікарні близько тижня. А на відновлення пішло цілих сім місяців. Тільки через більше як півроку йому вдалося повернутися в спорт.

За словами одного з лікарів, дізнавшись про причину своїх проблем, молодий хлопець згадав, що незадовго до погіршення самопочуття їв сандвіч. Ймовірно, зубочистка знаходилася саме там.

Нагадаємо, чоловік ходив по лікарях протягом 4 років. Медики не розуміли, що з ним відбувається, поки не виявили в його серці дивний предмет.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 57-річному чоловікові довелося пройти через жахливі випробування і провести місяці в лікарнях. Чоловікові поставили діагноз – сепсис — це потужна аутоімунна реакція, що виникає у відповідь на проникнення в організм через кров якого-небудь патогена.

Також "Знай.uа" писав, 45-річний Бейкер (Lee Baker) з англійського міста Маргіт протягом шести років страждав через те, що його власне тіло "пожирало себе зсередини", відкидаючи будь-яку їжу через хвороби.