Клієнт "Макдональдс" зняв масову бійку в кафе і при цьому незворушно продовжував є свій "Біг-Мак".

Чоловік, мабуть, дуже зголоднів, щоб відірватися від прийому їжі в той час, як четверо молодих людей били руками та ногами чоловіка, пише The Sun.

На відео також видно, що двоє співробітників служби безпеки відчайдушно намагаються перервати жорстокий бій, в результаті чого один з них потрапляє в саму гущу. Розлючена група молодих людей накидається на нього.

Однак охоронця незабаром залишили в спокої і знову обрушилися з ударами на невідомого молодика.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відеокліп був знятий користувачем Instagram @_bt.18, який стверджує, що не знає, чому зав'язалася бійка між п'ятьма клієнтами.

Молодий чоловік написав, що його не бентежить насильство в "Макдональдсі", підписавши опублікований матеріал: "Моя реакція на відео."

Відео триває всього 12 секунд, на якому охоронці відчайдушно виганяють призвідників бійки на вулицю.

Троє чоловіків зрештою покидають приміщення ресторану фастфуду, проте одна людина залишається в ресторані і продовжує завдавати ударів по чоловікові на підлогу. На цьому відео закінчується.

Реакція чоловіка на бійку позаду

Після публікації в неділю відеоролик набрав понад 203 000 переглядів.

В основному користувачі соціальних мереж прихильно поставилися до реакції оператора, розмірковуючи про його незворушності й спокою в настільки незрозумілою та небезпечної ситуації. Однак деякі все ж засудили дії чоловіка, вважаючи їх цинічними

Нагадаємо, не так давно в мережі жорстоке з'явилося відео, на якому 27-річна мешканка Москви показує, як знущається над власним дитиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, раніше ми писали, що у Львові юні шкуродери навмисне скинули з великої висоти кота заради лайків.Жахливе відео вразило українців.

Також портал Знай.uа писав, що у київській школі № 287 викладач молодших класів жорстоко знущалася над одним з учнів. В результаті хлопчик став жертвою буллінга.