День святого Валентина, або День закоханих - це без сумнівів найромантичніше свято в році. У закоханих підготовка до цього свята займає дуже багато часу і сил, адже треба не тільки вибрати і купити подарунки хлопцю і дівчині, але і придумати як провести цей день, куди сходити, як привітати і багато іншого.

Саме через цю святкову метушню люди нерідко забувають про важливі правила Дня святого Валентина, яких слід дотримуватися. Тому ми вирішили написати вам про них, щоб ви знали головні заборони Дня закоханих і чого не можна робити в це свято.

Ви, звичайно, можете не звернути на правила ніякої уваги, але хіба ви хочете зіпсувати свято своїм коханим людям.

День святого Валентина
День святого Валентина

День святого Валентина: чого не можна робити в свято

Деякі з заборон в свято досить очевидні, але все ж нагадати не завадить.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вам не варто показувати своє невдоволення подарунком відразу ж в цей день. Навіть якщо ви отримали не те, чого бажали, не забувайте, що День святого Валентина - це не просто святкова мішура і подарунки.

Подарунок хлопцю на День закоханих
Подарунок хлопцю на День закоханих

У День закоханих дуже важливо не спізнюватися. Звичайно, правил етикету завжди потрібно дотримуватися. Але в цей день - особливо, адже ви можете зіпсувати сюрприз, який для вас підготували.

Важливий порада для хлопців - ні в якому разі не можна дарувати каблучку, якщо не збираєте брати дівчину заміж. У відповідь ви можете отримати зіпсований настрій, або навіть грубість. Постарайтеся уникнути подібного.

Окремо варто нагадати вам про подарунки. По-перше, ви ж розумієте, що не можна дарувати що завгодно, лише б "зарахувалось". Згадайте про інтереси вашої другої половинки, або ж просто зробіть щось креативне і оригінальне.

До речі, краще не витрачати аж надто багато грошей на подарунок, адже ваш партнер може зробити дуже скромний презент, а це викличе незручність. Краще такого уникати.

Поговоримо з приводу квіти, адже напевно практично кожен буде дарувати своїй дівчині їх. Якщо ви напевно знаєте, які квіти вона любить, то тут і думати нема про що. Але якщо ні, то не потрібно дарувати троянди. Квітів існує величезна кількість, навіщо підносити найбанальніші.

Не потрібно дуже багато активності в соцмережах. Це буде виглядати трохи дивно. Ну і не варто перевіряти сторінки "колишніх".

Постарайтеся ніяк не порівнювати це свято з торішніми. Це може викликати досить багато негативу. Варто зосередитися лише на сьогоднішніх почуттях - саме вони найголовніші для вас.

Деякі намагаються в День святого Валентина почати все з чистого аркуша. Але робити великі зміни відразу не потрібно, особливо якщо вони стосуються зовнішності. Все це можна зробити в будь-який інший день, а зіпсувати собі свято лише 14 лютого.

Експерименти з сексуальною білизною так само прямо в цей день не варто, хіба що ви напевно впевнені, що вашому партнерові це сподобається.

Ви повинні розуміти, що в цей день всі заклади будуть забиті, тому сподіватися, що ви зможете знайти вільний столик в ресторані 14 лютого не потрібно. Замовляйте. А якщо не подбали про це, то краще зробити романтичну вечерю вдома.

Якщо ж ви самотні, то не потрібно залишатися таким в День святого Валентина. У вас напевно є такі ж друзі, тому краще провести день з ними - сходіть в театр, кіно, або просто посидьте в пабі.

Вітати віршами та малюнками з інтернету точно не потрібно. Це, як мінімум, буде нерозумно виглядати. Щирість - ось, що оцінить ваша друга половинка.

Навіть якщо ви будете сильно нервувати, багато пити не варто. У найвідповідальніший момент можна зганьбитися.

І не забувайте, що День святого Валентина в першу чергу - це свято на двох. Не потрібно змагатися з друзями, хто кращий подарунок зробив і так далі. Ви повинні думати лише про свого партнера.

Тепер ви знаєте, чого не можна робити в День святого Валентина і сподіваємося, що це допоможе вам у свято.