14 лютого 2019 року закохані пари святкують День Святого Валентина. Для людей, які люблять один одного, - це справжнє казкове свято, яке оповите романтикою, коханням і ніжністю. Тому в цей чудовий день, ми підібрали найкращі привітання з Днем Валентина, якими ви можете привітати своїх половинок.

День закоханих - єдине найромантичніше час в році, коли можна не соромитися своїх почуттів і варто їх проявляти словами, подарунками та квітами.

Сьогодні, в День Закоханих, я бажаю тобі багато хороших речей: міцного здоров'я, величезного везіння, постійної удачі, величезних радощів і незначних прикрощів. Успіхів на роботі, благополуччя вдома, втілення в життя навіть найбільш грандіозних планів і ризикованих задумів. Не побажаю лише одного - любові. Бо любити більше, ніж ми любимо один одного, все одно неможливо. З Днем Святого Валентина!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо станеш стрибати до неба, намагаючись відібрати у ночі зірку, я дістану її, щоб ти не обпекла пальці. Я увійду з тобою в лабіринт Мінотавра і з собою візьму навігатор. І коли ти кинешся на край землі, мені доведеться бігти за тобою, щоб ти не звалилася звідти. Запитаєш чому? Швидше за все - винен мій практицизм, або, може, щось інше ...

Нехай це серце паперове, зате моє - живе і справжнє. І його ти так само тримаєш в своїх сильних руках. Будь обережним, не порви, не загуби. Адже воно сповнене кохання до тебе, б'ється заради тебе, живе заради тебе. Любить тебе нескінченно, безмежно, нестримно, шалено!

Тому, хто запалив любов у моєму сердечку. Тому, хто розфарбував світ небаченим кольором. Тому, хто показав, який чудовий захід і який прекрасний світанок. Тому, для якого я посміхаюся і світюся! Тому, кого пристрасно полюбила! Тобі моя полум'яна валентинка! Тобі, лише тобі, коханий мій чоловік! З Днем Святого Валентина!


У День святого Валентина хочу побажати ніколи не зраджувати свою мрію і вірити в свою світлу любов, проявляти ніжність і турботу про рідних і близьких, літати в хмарах щастя і ловити натхнення, здійснювати гарні вчинки і добрі справи.

"Знай.ua" вже писав: провидиця назвала точну дату кінця світу, він вже близько

Читайте також: гуманоїди з Нібіру навідалися в США.

Нагадаємо: через 100 років вимруть комахи, а за ними і все живе.