Студентські роки це найвеселіший час у житті кожної людини. Нові знайомства, друзі, переїзди, враження, життя в гуртожитку, часте недосипання, лекції, сесії, згуртований відпочинок, смішні життєві історії, незабутні викладачі, пропущені пари все це є невід'ємною складовою студентського життя.

Так чоловік поділився дивною, але дуже кумедною історією, як на першому курсі інституту відвідав будинок знайомого і прийшов у жах від дивно декорованої ванної кімнати. Його історією поділилося видання The Mirror.

За словами чоловіка, в спробі завести нових друзів він подався у гості до однокурсника, щоб пограти в настільні ігри.

"Будинок був у церковному стилі, але мене це не збентежило, — згадує чоловік. — Ми добре проводили час, незважаючи на те, що поведінка деяких людей здавалася трохи дивною".

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Загалом проведений час в новій веселій компанії пройшов не дарма. Всі були у піднесеному настрої. Коли гра закінчилася, всі почали збиратися. Тоді господар будинку, священнослужитель, вигукнув:

"Стійте! Ви ще не бачили мою ванну кімнату! Ви повинні це побачити, я її всім показую!".

Гості подумали, що відмовляти буде негарно і неправильно, і пішли слідом за пастором.

Remote file

"Ми відкрили двері і зайшли в маленьке приміщення, де кожен кут був обвішаний предметами, пов'язаними з творчістю Елвіса Преслі", — розповідає очевидець.

Це був повний шок: на стінах, стелі, раковині і унітазі були приклеєні різні постери, квитки, фотографії, альбоми, тексти пісень та багато іншого.

На видному місці розташовувався робот у вигляді американського співака, який найбільше збентежив молодого хлопця. Та й до всього іншого, не зрозуміло навіщо створювати кімнату-вівтар, та ще й в туалеті.

Нагадаємо, у Twitter користувачі почали обговорювати студентське життя. Запустився цілий тред з порадами по виживанню в вузі для тих, хто закінчує школу. Це також стало чудовим приводом поностальгувати людям, які вже отримали диплом про вищу освіту.

Як повідомляв портал "Знай.uа", завдяки користувачам платформи Reddit цей епізод з героєм Фрімена перетворився на оригінальний мем. Він складається з трьох частин.

Також "Знай.uа" писав, привид Елвіса Преслі може існувати. Душа легендарного співака XX століття може і зараз бродити світом живих. Про це повідомив відомий експерт з паранормальних явищ Баррі Гхай.