Амереканец на ім'я Нік Найдев раніше викладав гімнастику. Судячи з фото зі сторінки хлопця в фейсбуці, активний спосіб життя йому не чужий. Хлопець навіть був настільки відважний, що стрибав у воду з тридцятиметрової вишки.

Напевно, тому Нік не злякався стрибнути з приблизно такої ж висоти, коли був на круїзному лайнері компанії Royal Carribean, який плив з американського міста Ванкувер в Майамі. Корабель зробив зупинку у порту столиці Багамських островів Нассау, і Нік з друзями вирішили не витрачати часу дарма. Повідомляє Medialeaks.

Американець думав, що його епічний стрибок з одинадцятого поверху круїзного лайнера на Багамах залишиться безкарним, але сильно помилявся. Компанія не оцінила відвагу хлопця і покарала його настільки суворо, наскільки змогла.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як пізніше написав у себе в инстаграмі хлопець, він був дуже сильно п'яний з попередньої ночі і, так як з ранку все ще був напідпитку, вирішив, що стрибнути з 11-го поверху корабля — непогана ідея. Друзі допомогли йому піднятися на поручні, і хлопець полетів вниз.

Коли хлопцеві вдалося дістатися до берега на маленькому човні, який приплив допомогти йому, і повернувся назад на лайнер, до нього з друзями підійшла охорона. Вони сказали, що нікому з їх компанії більше не дозволено перебувати на кораблі.

Мало того, компанія не продасть їм жодного квитка на свої круїзи до кінця життя.

Охорона навіть викликала поліцію, щоб співробітники забрали хлопця з друзями з корабля, але ті вирішили, що подія швидше кумедна і ніяк не стали карати Ніка і його компанію. Але от добиратися до Майамі їм вже довелося на літаку.

Відео його стрибка в инстаграмі подивилися більше 188 тисяч чоловік, і велика частина коментарів не була схвальною. Сам Нік сказав, що не хоче, щоб хтось за ним повторював. Тим більше, що хоч він і не загинув, ще три дні після стрибка шия і куприк у нього боліли так сильно, що він не міг заснути.

"Так ти прид***к! Якби ти зламав собі шию, то ти і твоя сім'я першим ділом пішли б судитися з компанією, а якщо б ти загинув, то твоя сім'я в суді б говорила "наш маленький ангел ніколи б сам такого не зробив". Розпещені хлопці, які думають, що їм все можна"; "Так йому потрібно заборонити купувати квитки на будь-який корабель на землі. Дурні, які просто хочуть уваги…"

Нагадаємо, молодий чоловік пожертвував здоров'ям заради iPhone.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хлопець прокинувся і виявив обручку на безіменному пальці своєї дівчини. Він не міг повірити, що накоїв таке.

Також "Знай.uа" писав, молодий хлопець помер після сеансу екзорцизму, на його тілі виявили безліч травм.