4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу періодично відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив.

Впродовж кількох тижнів дівчинка казала, що в її спальню ночами приходила незвично одягнена літня дама на ім'я Пег. Майже щоночі вона тихо відкривала двері дитячої кімнати, заходила всередину і сідала недалеко від ліжечка маляти.

Remote file

Гостя весь час мовчала і лише безперервно дивилася на Джину, а дівчинка в цей час воліла що-небудь розповідати дивній незнайомці, поки не засинала.

Батьки занепокоїлися станом дочки, але не повірили її розповіді, вважаючи, що їхньго чада просто багата уява.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Але те, що розповідала їх маленька Джина лякало до тремтіння.

Далі все відбулося, як у фільмі жахів. Вся сім'я грала у вітальні і весело проводили час, батько вирішив зробити знімок на пам'ять, куди потрапило примарне обличчя.

Подружжя цілком впевнені, що це не гра світла-тіні і не випадковий малюнок, що утворився на шкіряній оббивці дивана.

Тепер же, помітивши на нещодавно зробленій фотографії страшне обличчя, яке вигулькнуло біля їхньої дитини, американці переконалися, що в їх будинку завівся привид, який з незрозумілих причин цікавиться дівчинкою.

Батьки звернулися до співробітників місцевої газети "Artvoice" і розповіли їм про цю історію. Журналісти не тільки висвітлили паранормальну подія, але і порадили сім'ї медіума, який здатний вигнати з дому нечисть.

Варто було екстрасенсові Наталі Барнфілд ступити на поріг будинку, як вона відразу відчула в ньому наявність смертельної енергії. Медіум взяла зроблену на полароїд фотографію і попросила сім'ю на час залишити будинок.

Поки дружини з дочкою ночували в найближчому готелі, Барнфілд кілька годин виганяла непрохану гостю з житла сім'ї.

Це виявився злий дух, який висмоктував у дівчинки життєві сили. Сеанс екзорцизму пройшов успішно, і зараз господарі живуть у своєму будинку без страху перед невідомим.

Джина, правда, поки спить з батьками, однак незабаром дівчинка повернеться в свою кімнату. Знімок фантома екстрасенс з дозволу клієнтів залишила собі.

Нагадаємо, невідома істота тримала в страху ціле село Ла-Сьєрра в передмісті Пуерто-Нарі, Колумбія. Але не так давно стало відомо, що місцеві жителі виявили останки, передбачуваної чупакабри, неподалік від їх будинків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", моторошною історією поділився американець, який вирушив зі своїм батьком у турпохід. Жахлива волохата істота з убивчим запахом стежила за ними в лісі.

Також "Знай.uа" писав, Центральне Розвідувальне Управління розсекретило інформацію про таємничі пошуки. Дані були опубліковані в мережі.