Мешканка Ірландії, яка вийшла заміж за пірата-примару на початку року, заявила, що розлучилася з коханим. Про це повідомляє видання The Mirror.

Аманда Горобець (Amanda Sparrow) з ірландського міста Дроеда побралася зі своїм "коханим" на початку 2018 року. Вони зіграли весілля на човні в нейтральних водах, на церемонії був присутній медіум, який засвідчив згоду нареченого, страченого в XVIII столітті. Після шлюбу наречена змінила дівоче прізвище з Тіг (Teague) на Воробей. Вона була впевнена, що її жених — історичний прототип головного героя саги "Пірати Карибського моря" — Джека Горобця.

На початку грудня 46-річна Аманда оголосила про кінець їх відносин і попередила людей про небезпеку такого роду зв'язків.

"Я поясню все, коли прийде час, а поки що я хочу попросити вас бути ДУЖЕ обережними, маючи справу з духами, з ними точно не варто жартувати..." написала вона в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В жовтні вона оголосила про свою асексуальність:

"З дитинства я знала, що я інша. Але я виросла в маленькому селі, де не знали нічого, крім гетеросексуальності, а на розмови про інше було накладено табу".

До цього Аманда кілька років підробляла аніматором, який зображує Джека Горобця.

Раніше ми писали, що 16-річний підліток на ім'я Плоідеш з провінції Чонбурі, Таїланд, грав у футбол на спортивному майданчику і отримав сильний удар струмом, після того, як зачепив рукою огорожу.

Як виявилося, прожектор на вершині високої металевої огорожі закоротило і огорожа невідомий час була частково під напругою.

За словами очевидців, коли хлопчика вдарило струмом, він буквально був охоплений спалахом світла.

Підлітка негайно доставили в лікарню з сильним опіком однієї руки, опіками голови.

За словами його матері, всього за два дні до цієї події, Плоідеш розповів їй, що побачив на вершині огорожі привида вішальника самогубці з мотузкою на шиї.

Нагадаємо дівчина пішла під вінець з потойбічною силою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що привид врятував дитину від смерті, це варто побачити.

Також Знай.uа" писав, про те, що привид закоханого чоловіка потрапив у прямий ефір.