Еротичний гороскоп на 16 лютого Овен

Сьогодні зірки радять вам не залишатися на самоті, а піти гуляти або покликати обранця в гості. Тільки нові враження розворушать ваші емоції і сексуальність.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Телець

Сьогодні у вас мабуть зламалися рожеві окуляри, і ви помилково надягли брудно-сірі. Вам здається, що всі намагаються вас спокусити проти вашої волі, а чужі відносини гнилі і засновані на брехні.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Близнюки

Вам настільки сподобається оновлювати житло, що в перестановці знайдете місце інтимному. Адже з'явилися нові місця для ігор.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Рак

Не розраховуйте на подвиги з боку коханого. Доведеться потерпіти сьогодні і зробити все самим.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Лев

Сьогодні для романтичного настрою слід більш відповідально поставитися до освітлення в кімнаті: свічки, гірлянди, вогонь каміна – використовуйте все за своїм бажанням.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 лютого Діва

Вас сьогодні чекає настільки оригінальний секс, що навіть автори книг по сексології будуть кусати собі лікті. У вас з партнером проявиться вся міць фантазії і творчості.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Терези

Ви сьогодні будете ніжними і романтичними, а відвертість і безсоромність відштовхують вас. Щоб підійти до вас потрібна якась принада у вигляді красивих квітів, наприклад.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Скорпіон

Сьогодні вам здасться, що ви в пеклі. Ні, все не так погано, просто ваші відносини стали гранично жаркими. Може навіть варто відкрити вікно.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Стрілець

Сьогодні трапиться щось з того, що ви давно чекали, але те, що пов'язано тільки з еротичною сферою, а в інших справах все не так казково, як вам хотілося.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Козеріг

Сьогодні у вас з'явиться можливість налагодити свої відносини з партнером, якщо будете гуляти по вузьких вуличках, де кожен куточок може стати вашим затишним місцем.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Водолій

Водоліям сьогодні, швидше за все, не дуже пощастить: «напарник» за сексуальною близькостю навідріз відмовиться розділити з ними ложе любові. Зате з радістю засне на цьому ложі.

Еротичний гороскоп на 16 лютого Риби

Якщо цієї ночі ваш ненаглядний здивує вас незвичайними бажаннями або діями, не поспішайте бити тривогу. Постарайтеся розслабитися і зрозуміти, чого саме він від вас хоче. Не бійтеся пробувати, цілком можливо, що ви ніколи про це не пошкодуєте.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.ua також повідомляв, що астрологи розповіли, в який день краще заглянути до парихмахеру в лютому.

Гороскоп на тиждень 11 лютого - 17 лютого 2019