Немає ідеальний людей. Точно так само немає ідеального знака Зодіаку - у кожного свої плюси і мінуси. Всі ми схильні до якихось поганих звичок, і у всіх знайдуться малоприємні риси, пише lifter.

Перевірте себе і своїх близьких:

ОВЕН

Представники цього знака надмірно імпульсивні. Більшість Овнів псують і руйнують свої відносини, йдучи на поводу у запальності, егоїзму і бажання бути скрізь на перших місцях. Але якщо вони візьмуть на себе відповідальність за другу половинку, дитину або кота - приборкати емоції буде так вже й складно.

ТЕЛЕЦЬ

Безлад, який влаштовують більшість представників цього знаку, складно назвати творчим. Швидше, це тотальна неорганізованість. Їм варто почати відводити кожному предмету певне місце - поставити більше стелажів, полиць, комодів, щоб все помістилося і радувало око. Але як їх змусити це зробити? Навіть Овни не такі вперті, як представники цього знаку!

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

Головна біда представників цього знака Зодіаку - неуважність і зайва балакучість. Вони звикли залишати справи на півдорозі, тому що вникати у всі тонкощі — це не для них. Зате як вони люблять базікати: годинами і про все, іноді навіть самі з собою!

В принципі, слухачі Близнюкам потрібні тільки для того, щоб не виглядати нерозумно. Їм слід привчити себе хоча б давати співрозмовнику виговоритися. Спочатку можна мовчати хвилину, потім три, потім п'ять — і так далі по наростаючій.

РАК

Ракам вкрай складно впоратися з емоціями, які часто вони намагаються "заїсти" солодким. Любити тортики, тістечка, випічку та інші смаколики — це не порок. Однак солодке в такій великій кількості позбавляє енергії та красивої фігури. Спробуйте управляти емоціями або перейти на низькокалорійні десерти.

ЛЕВ

Левам за гороскопом притаманні елегантність, розум, чарівність і творча жилка. Але часто це тягне за собою хвастощі та завищену зарозумілість. Представникам цього знаку вже дуже хочеться визнання і слави, але от тільки вдаватися до зайвого епатажу не потрібно.

Коли Леви навчаться помічати інших людей, хвалити їхні заслуги, вони побачать, що оточують самі почнуть наслідувати їх, закидаючи компліментами.

ДІВА

Діви — це справжні причепи, які до того ж дуже прямолінійні. Перфекціонізм заважає їм радіти дрібницям і бачити хороше в інших людях. Багато представників цього знаку схильні помічати навколо себе повну невідповідність ідеалу, який застиг у їхніх думках.

Позбавлятися від цього варто, більше довіряючи іншим людям і не зациклюючись на несуттєвих дрібницях. А заняття, результат яких складно передбачити, допоможуть Дівам розлучитися зі звичкою планувати все наперед.

ТЕРЕЗИ

Терези — родоначальники терміна "шопоголік". У представників цього знака є всі можливі кредитні картки, якими вони оплачують свої численні покупки. І хоча їхній смак залишається бездоганним, в один прекрасний день він може довести Терези до банкрутства.

Всьому виною їхній потяг до краси. Для позбавлення від звички витрачати гроші варто навчитися отримувати задоволення від простого проведення часу: наприклад, прогулянок на природі або відвідування музеїв.

СКОРПІОН

Ніхто не буває більш злопам'ятним, ніж цей знак. На жаль, почуття образи витісняє любов, щастя, довіру.

Для того щоб позбутися злості, Скорпіонам слід спочатку навчитися піклуватися про себе. Наприклад, кожен місяць можна вирушати на масаж або щодня вести щоденник. Ці нехитрі дії допоможуть Скорпіонам стати м'якше і навчитися прощати.

Стрілець.

Стрільці, на жаль, не вміють цінувати те, чим вони володіють. Їх вічно тягне мати більше і краще. Проектують вони це і на інших людей — деколи настільки прямолінійно, що співрозмовник просто втрачається.

Висловлювання представників цього знаку часто містять неабияку дозу отрути і сильно ображають людей. Потрібно навчитися говорити більш делікатно, навіть якщо джинси дійсно повнять співрозмовника. Нетактовність Стрільців може зіграти з ними злий жарт, тому в подарунок їм варто дарувати книги з етики.

Козеріг.

Представники цього знаку відрізняються працьовитістю, яка може загнати їх. Нездатність відпочивати змушує їх не втрачати часу дарма і проводити кожну хвилину з користю. Багато Козерогів бояться, що як тільки вони припинять старанно працювати, настане бідність.

Амбіції — це похвально, але вміння відпочивати повинно йти з ними на рівні. Всіх грошей не заробити, а от стрес і перенапруження — запросто.

Водолій.

Найсамодостатніший знак Зодіаку, який нерідко відлякує людей. Водолії хочуть домагатися всього самі, а ось уславитися боржником для них страшніше атомної війни. Через це вони можуть відмовитися від будь-якої допомоги, особливо якщо на кону їхня власна незалежність.

Допомогти Водоліям здатні відносини з людьми: слід поступово відкриватися новій людині, щоб не уславитися відлюдником і не залишитися на самоті.

Риби.

Надчутливість Риб штовхає їх на відмову від відповідальності. Якщо щось пішло не так, багато представників цього знаку намагаються знайти розраду у всьому, що пов'язано з їх спорідненої стихією — водою.

Добре, якщо це медитації поруч з їх джерелом сили або курортні подорожі. Але, на жаль, зазвичай це проявляється у зловживанні алкоголем. Така пристрасть може стати незворотним і критичним для їхнього життя. Тому важливо сказати шкідливій звичці «ні» і навчитися спокійніше ставитися до життєвих труднощів.

Як раніше повідомляв Знай.uа, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Також Знай.uа повідомляв, що астрологи розповіли, в який день краще заглянути до парихмахера в лютому.