У мережі набрали популярність оригінальні знімки жителів Канади. Волосся на голові, вії і бороди після купання на морозі моментально перетворюються у крижаний клубок, який ну дуже схожий на спресований брикет китайської локшини.

Канадці знають, як розважитися взимку. Гарячі джерела Тахін в Канаді привертають взимку тисячі гостей. В будь-який мороз температура в басейнах тримається близько 40 градусів за Цельсієм, і такий контраст штовхає людей на чудернацькі експерименти в стилі білих ходоків.

Вони заморожують волосся на холоді і перетворюють шевелюру в крижаний доширак. Така зачіска гарантує найепічніші зимові фотографії, і суворою забава здається лише на перший погляд. Адже незважаючи на мінусову температуру, люди ніжаться в гарячій воді.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

До речі, крижані гнізда на голові принесуть не тільки лайки в соцмережах, але і грошовий приз. В кінці кожного зимового туристичного сезону автори найоригінальніших отримують винагороду. У 2019 році переможцям світить по 750 доларів.

Відомо, що ще в 2011 році крижані зачіски вирішили зробити візитною карткою туристичного місця і оголосили міжнародний конкурс на найбільш відморожену шевелюру. У будь зимовий день туристи можуть спробувати надати своєму волоссю незвичайну форму.

Організатори навіть дають рекомендації, як зробити зачіску правильно — головне, не притуляти волосся до вух, інакше їх можна заморозити. І не менш важливо набратися терпіння, адже, щоб зобразити красиву крижану конструкцію на голові, треба час.

І головне, щоб температура повітря була нижче мінус 20, інакше зачіска застигне не так шикарно.

За волосся можна не переживати, кажуть організатори конкурсу. Вони не зламаються і не відваляться, мов бурулька. Варто опустити їх у теплу воду — і вони знову приймуть звичайний вигляд.

Нагадаємо, модні користувачки з різних країн світу запустили новий суворий тренд. Дівчата стали забиратися в одні із найхолодніших місць нашої планети і фотографуватися в купальниках серед заметів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у соціальних мережах зараз гуляє новий тренд під хештегом #10yearschallenge. Ідея в тому, щоб постити поруч свої фотографії за 2009 і 2019 рік і дивитися, хто як змінився і чого досяг.

Також "Знай.uа" писав, дівчата по всій земній кулі виставляють свої профілі фотографії топлес, прикриваючи груди фруктом.