Юнак бездоганно виконав пісню "Take on me" групи "a-ha". Своє неймовірне виступ він присвятив своїй матері - відомої в Кривому Розі музикантке, керівниці талановитого колективу "Арт - студія "Дитячий світ" Наталії Журавель. Про це повідомляє "Рудана".

В кінці шоу юного співака залишили не просто так. Саме його виступ був найбільш емоційним. Незважаючи на те, що в командах Потапа, Тіни Кароль, Монатіка та Дан Балан залишилося мало місць, за Арсенія розгорнулася справжня битва. Першими розгорнулися крісла Тіни і Потапа. Згодом - Дан Балан з Монатиком. Всі тренери співали дифірамби талановитому юнакові,щоб він вибрав саме їх.

Але Арсеній, не довго думаючи, вибрав команду Олексія Потапенка. За лаштунками його чекали мама і близькі друзі.

Криворожанин демонстрував свій талант не раз. Він неодноразовий лауреат багатьох пісенних конкурсів. У 12 років хлопець дійшов до фіналу шоу «Україна має талант». Він здобув прихильність глядачів оригінальним пісенним образом маленького Гаррі Поттера.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо,Учасниця "Голосу країни" змусила Монатіка ридати, як школяра: відео

"Знай.uа" повідомляв голос країни 9: вчитель Могилевської, автор гімну для Усика та інші несподіванки сезону

Нещодавно "Знай.uа" писав, українка підкорила польське талант-шоу