Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу "Х-фактор" і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками і жаркими відео.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала відверте фото, на якому позує на пляжі у відвертому купальнику. Дівчина зображена на тлі моря і шезлонгів в спокусливій позі. На ній чорний ліфчик від купальника, який ледь утримує величезний силіконовий й бюст моделі, і чорні лосини. При цьому шанувальники помітили плоский рельєфний живіт Хлої. Її волосся розпущене і майорить на вітрі, а на обличчі сонцезахисні окуляри. На плечі моделі висить невелика сумочка, одну руку вона запустила у волосся.

У підписі до фотографії Хлоя Кхан запитує шанувальників, яка їх улюблена країна. "Краще провести пляжні дні з нашою сім'єю. Якщо б ви могли прокинутися в будь-якій країні завтра, де б це було?", - написала модель. Шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це фото. Багатьом вона сподобалася, і вони засипають Хлою компліментами в коментарях. Але є і ті, хто не в захваті від її силіконової краси.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я хотів би прокинутися в Дубаї на пляжі. Виглядаєш приголомшливо, Хлоя", "Симпатична маленька лялька, красива", "Балі! Воно виглядає так красиво, і я мрію поїхати туди!", "Красива! Я б вибрав Мальдіви або Санторіні", "Така красива", "Виглядає приголомшливо. Я думаю, я б хотів прокинутися в Австралії", "Сексуальна", "Дуже чудова, дуже приголомшлива", "Ти виглядаєш чудово", "Вона хороший сон. Вона спокушає. Вона така красива", "Чудова, красива, сексуальна дівчина Хлоя Хан", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, зірка Playboy показала справжню розкіш у відвертій сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка Playboy спокусила пляж відвертим купальником.