Моторошну істоту виловили в озері в одному з парків провінції Гуандун, міста Гуанчжоу Китаю. Про це повідомили співробітники парку.

Інцидент з жахливим істотою стався на очах співробітника парку озера Zhoukou 9 лютого.

"ЇЇ [риби] спина мала чорний колір і була схожа на черепашачу. Потім здалася її голова, і вона виглядала як голова змії». За його оцінкою, довжина риби становила не менше двох метрів", - зазначає він.

Крім того, про це дивне створіння, яке одночасно нагадувала рибу і рептилію і про те, що воно живе в озері було відомо і раніше. Голова служби безпеки пояснив, що до цього випадку її не вдавалося ідентифікувати.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Знахідка в місті викликала величезний переполох, адже пійману тварину було досить агресивним. Співробітники парку прийняли рішення тимчасово заборонити відвідувачам парку плавати в озері.

На березі того самого озера поставили таблички, які забороняють заходити у воду, а співробітники парку пустили всі свої сили на затримання дивної істоти. На даний момент невідомо, чи є він єдиним представником даного виду в озері.

На четвертий день співробітники парку витягли з озера двох миссисипских панцирников довжиною 1,2 метра і 0,9 метра. Вони вважають, що риби могли заплисти в парк з річки Чжуцзян після підняття шлюзів водосховища в 2013 році.

Миссисипский панцирник (аллигаторовая щука) вважається однією з найбільших прісноводних риб. Довжина представників цього виду може досягати трьох метрів, а вага — перевищувати 130 кілограмів. Вони водяться в Північній і Центральній Америці, однак час від часу їх помічають за межами природного ареалу проживання. Зокрема, миссисипских панцирников бачили в Каспійському морі, Індії, Гонконгу та Сінгапурі.

Нагадаємо, волохатий монстр викинувся на берег Камчатки. На берег Камчатки викинуло невідомого монстра.

Як повідомляв Знай. ua, жахливий монстр тероризує українське село, вже 25 жертв. Жителі маленького села бояться за свої життя.

Знай. ua писав, що екстремальні купання неадекватного туриста зняли на відео. До прибуття правоохоронців плавець встиг втекти.