Еротичний гороскоп на 21 лютого Овен

Можете відразу відкласти всі свої плани на інтимне життя, якщо ви не збираєтеся займатися своєю зовнішністю і здоров'ям. Весна довго чекати не буде, поспішіть.

Еротичний гороскоп на 21 лютого Телець

Ваш партнер або відразу був недосвідченим, або забув ази любовного мистецтва, тож сьогодні вам доведеться побути його вчителем. Але не забувайте хвалити.

Еротичний гороскоп на 21 лютого Близнюки

Перестаньте звертати увагу на невеликі промахи в техніці виконання сексу від вашого партнера. Тоді ви віддастесь повністю пристрасті та емоціям.

Еротичний гороскоп на 21 лютого Рак

Зірки радять вам звернути увагу на тих людей, у кого сильно розвинена сенсорика. Тільки такі люди оцінять майстерність ваших рук.

Еротичний гороскоп на 21 лютого Лев

Варто потягнутися перед сьогоднішньою ніччю, тому що на вас чекає щось більше схоже на акробатичний номер, ніж на нормальні любовні ігри.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Еротичний гороскоп на 21 лютого Діва

Сьогодні день видасться розпусним. Ви навіть можете помітити в несподіваному місці несподіваних людей за дуже пікантним заняттям.

Еротичний гороскоп на 21 лютого Терези

Не думайте, ким ви є одне одному. Цей день дасть вам тільки помилкові висновки. Поки насолоджуйтесь душевними і плотськими втіхами. А про все інше подумаєте завтра.

Еротичний гороскоп на 21 лютого Скорпіон

Якщо вечорами вам продовжує надзвонювати пара-трійка ваших колишніх партнерів, сьогодні самий підходящий день для того, щоб з ними назавжди розпрощатися. В самоті ви не залишитеся.

Еротичний гороскоп на 21 лютого Стрілець

Сьогодні вас будуть збуджувати незвичайні речі, навіть стук по клавіатурі. Запам'ятайте ритм і повторіть його вдома або в іншому затишному місці.

Еротичний гороскоп на 21 лютого Козеріг

В цей день чекайте від партнера демонстрації почуття гумору і воно, як не дивно, виявиться якраз до речі. Тільки за сміхом не забудьте про головне.

Еротичний гороскоп на 21 лютого Водолій

Грайливість сьогодні зайвою для вас не буде, такий настрій підніме обом і допоможе налаштуватися на потрібний лад. Ніч обіцяє бути не тільки сексуальною, але й цікавою.

Еротичний гороскоп на 21 лютого Риби

У цей день ваші інтимні відносини різко зміняться, бо в тому вигляді, в якому вони існували до дня сьогоднішнього, ні вас, ні вашого партнера вони не влаштовувати категорично. Що ж, або тепер ви станете ближче один одному.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого 2019 року на картах ТАРО