Марсела Іглесіас (Marcela Iglesias) з Каліфорнії (США) мріє знайти таке поєднання здорового способу життя і здорового харчування, яке дозволить їй бути вічно молодою. І здається, дівчина вже визначилася, як цього досягти.

З недавнього часу Марсела полюбила китайських довгоносиків, розповідає StoryTrender.

Американка розводить їх у себе вдома і їсть живими на сніданок, обід і вечерю. Вона щиро вірить, що ці жуки можуть врятувати від найсерйозніших хвороб.

Довгоносики живуть у контейнерах у вітальні. Марсела годує їх хлібом, пшеницею і латуком. Однак популяція жуків не зростає, тому що її скорочує особисто Марсела. Разом з їжею або водою вона поглинає по п'ять живих довгоносиків.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Від цих жуків купа користі для здоров'я. Вважається, що вони можуть лікувати рак, артрит, хронічні болі, проблеми з травленням і багато іншого. Це дуже популярно в Азії. Їх потрібно їсти живими, тому що, коли вони вмирають у вашій травній системі, вони виділяють токсин, який володіє безліччю корисних якостей — у тому числі він допомагає зупиняти поширення ракових пухлин".

Як стверджує дівчина, вона увірувала в цілющі властивості жуків завдяки другові, який бореться з невиліковним захворюванням.

"Лікарі дали йому шість місяців, коли виявили, що рак повернувся після хіміотерапії. Але він відмовився від повторного лікування, тому що ця терапія була для нього кошмаром. Він почав їсти по 40-50 таких довгоносиків в день, не приймає ніяких інших ліків і живе вже шість років".

Дослідження, яке стверджує, що використання таких жуків в якості їжі зменшило ріст пухлин, і справді існує, але офіційна медицина відноситься до такого скептично.

"На мій погляд, це безпрограшний варіант. Я їм їх, щоб зрозуміти, чи буде моє тіло відчувати себе інакше. Найгірший сценарій в тому, що вони марні і всі розповіді про них — брехня. Але тоді разом з ними я хоча б споживаю білок".

Не всі друзі американки схвалюють її нове захоплення, але вона впевнена, що їсти жуків набагато краще, ніж їсти м'ясо. Природно, жуками раціон Марсель не обмежується. Також вона п'є сік селери, таблетки яблучного оцту, лляне масло.

"Організму набагато легше перетравлювати жуків, ніж шматки м'яса, для боротьби з якими шлунку можуть знадобитися довгі години і заради яких йому потрібно стільки енергії. До того ж я не бачу в довгоносиках нічого огидного, навіть коли вони повзають по моєму роті".

Нагадаємо, жінка протягом 27 років не їла нічого, крім необроблених фруктів, але при цьому відчуває себе краще, ніж всі завзяті м'ясоїди разом узяті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина на протязі довгого часу була веганом. Після укусу павука вона зрозуміла, що не виживе без м'яса. З її тілом сталося щось неймовірне.

Також "Знай.uа" писав, секрети краси прекрасної імператриці Сісі.