Хмарна погода буде триматися в Харкові з ранку і тільки під вечір вигляне сонце. Ніч без істотних опадів. Вдень у місті та місцями по області прогнозується невеликий сніг. На дорогах очікується ожеледиця.Про це повідомляє Харківський гідрометцентр.

У суботу очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 11-13 градусів морозу, а вдень - 5-7 градусів нижче нуля.

У неділю синоптики обіцяють хмарну погоду, вночі без опадів, вдень - місцями невеликий сніг. Температура повітря вночі - 12-17 градусів морозу, вдень - 0-5 градусів нижче нуля.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять преподобного Прохора Печерського. У народі святого називали Прохір-Зимоох і казали: "До Прохора стара охала:" Ой, студено! "," Прийшов Прохір та Влас (24 лютого): "Невже скоро весна у нас?", "Прохір - до тепла повернув". У народі помітили, якщо 23, 24, 25 лютого іній на деревах, то слід очікувати дощ на Мокія Мокрого (24 травня), а це означає, що все літо буде "мокрим".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що зима знову покаже свій характер: на Україну мчить лютий циклон.З Польщі через Україну йде холодний атмосферний фронт, який принесе дощі, сніг і похолодання на велику територію України. З 22 лютого розпочнеться похолодання. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що погода на 19 лютого: підступне сонце захопить Україну.Погода не перестає радувати своїм теплом всю Україну і тільки вночі ми згадуємо, що ще не закінчився лютий. Тому що температура вдень і вночі дуже контрастна, особливо в Центрі і на Півночі.

"Знай.uа" повідомляв, що морози змінять мокрий сніг: з'явився прогноз погоди в Україні.Синоптики обіцяють українцям м'яке закінчення тижня. Відомо, що 6 грудня над Україною буде сонячно і без опадів. Тільки на сході очікується невеликий сніг, а ось 7 числа в країну повернеться мінусова температура.