Нібіру наблизилось до Землі на небезпечну відстань. На доказ цьому, уфологи показали фото, на якому небезпечна планета закриває Місяць.

Нещодавно конспірологи розповіли, що Місяць та Земля могли бути супутниками Нібіру. До такого висновку вони прийшли, коли вивчали давні манускрипти шумерів. Вони прогнозують, що Планета Х притягне до себе знову менші планети та порушить їхні гравітаційні поля, що і спричинить настання кінця світу на Землі.

Дослідники попереджають, що таке небезпечне наближення Нібіру до нашої планети, як зараз, може спровокувати зміни в магнітному полі Землі та вивережння вулканів. До речі, нещодавно на Сицилії прокинувся вулкан Етна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відомі астрологи розповідають, що на цей раз Нібіру може і не знищити Землю, проте Місяць зараз робить аспект до Урану, тож слід очікувати аварій на електростанції, пожеж, підвищення небезпеки ДТП, авіакатастроф, також може впасти метеорит.

Раніше ми писали, що вчені отримали таємничі сигнали з космосу. Завдяки добре навченому штучному інтелекту повідомлення вдалося розшифрувати. Вони шокували дослідників. У своїх повідомленнях прибульці повідомили, що Нібіру збирається розпорошити над Землею бактеріальну зброю. Вона збирається це зробити з допомогою своїх гуманоїдів. Через цю зброю все людство буде знищене. Отримані дані говорять про те, що всі люди помруть дуже швидко – за лічені години.

Нагадаємо, що послідовники відомого уфолога Стіва Уоринга висунули теорію про те, що Земля вже давно не існує, а пророцтво племені Майя про кінець світу в 2012 році насправді збулися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": вчені припустили, що зіткнення вбивчою планету Нібіру і Землі відбудеться 23 лютого. Це стане причиною цього апокаліпсису, і все людство загине.

Раніше "Знай.uа" писав, що американські науковці з NASA виявили новий астероїд, який впевнено наближається до нашої планети. Ним виявилася кам'яна космічна скеля під назвою СО246.