На просторах мережі активно поширюються чутки про те, що Землю чекає справжній кінець світу вже буквально на днях.

Прихильники конспірологічних теорій поширюють інформацію про те, що вже 23 лютого прийде кінець світу, і виною цьому послужить загадкова планета Сонячної системи - Нібіру.

Нібіру мчить до Землі
Нібіру мчить до Землі

Так, ряд зарубіжних ЗМІ пише, що кінець людської цивілізації прийде 23 лютого 2019 року, і в цей день планета Х зіткнеться з Землею. Конспірологи почали знаходити нові явища, які нібито вказують на наближення апокаліпсису.

Відомий уфолог Джон Браун раніше заявив, що їм було отримано сигнал з космосу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Апокаліпсис
Апокаліпсис

"Прийняв новий сигнал з космосу від моїх друзів: 20 лютого стане страшною датою для людства", - заявив уфолог.

Варто нагадати, що вчені отримали таємничі сигнали з космосу. Завдяки добре навченому штучному інтелекту повідомлення вдалося розшифрувати. Вони шокували дослідників. У своїх повідомленнях прибульці повідомили, що Нібіру збирається розпорошити над Землею бактеріальну зброю. Вона збирається це зробити за допомогою своїх гуманоїдів. Через цю зброю все людство буде знищено. Отримані дані говорять про те, що всі люди помруть дуже швидко – за лічені години.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що європейське космічне агентство повідомило тривожні новини – до Землі наближається астероїд під назвою 2018ХВ4. Ймовірність зіткнення нашої планети і цього космічного об'єкта досить висока. Якщо це все ж станеться, все людство загине.

Нагадаємо, лист заробітчанки: українка втекла в Норвегію і показала гірку правду про земляків.

Як повідомляв Знай.uа біблійне пророцтво про кінець світу: Земля б'ється в конвульсіях.

Знай.uа писав, астроном повідомив справжню причину апокаліпсису: кінець застане людство зненацька.