Людство з незапам'ятних часів намагається дізнатися, що відбувається після смерті, але єдиного відповіді досі ніхто не знає. Люди продовжують ділитися історіями про те, що вони відчували, коли були за крок від смерті, і як це вплинуло на них.

Один з користувачів у соцмережі Reddit задав питання: "Ви коли-небудь відчували глибоку особисту зв'язок з людиною, а після прокидалися з моторошним усвідомленням, що все це було лише у сні?". І одна з відповідей просто підірвала мережу.

Якийсь чоловік поділився своїм досвідом, від якого він відходив ще 3 роки.

Як розповів реддитор, тоді він вчився в коледжі на останньому курсі. Одного разу він переходив вулицю і на нього напав футболіст, тому що той хотів проїхати. Чоловік зазначив, що хлопець був в три рази більше за нього.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Після удару він втратив свідомість. І поки нещасний студент лежав у відключці на землі, він прожив зовсім інше життя.

"Я зустрів прекрасну молоду дівчину, від якої серце билося сильніше, а обличче червоніло. Я добивався її кілька місяців і відбив від неї кілька інших хлопців, поки нарешті не завоював її. Через два роки ми одружилися і майже відразу у нас народилася дочка. У мене була відмінна робота, моїй дружині не доводилося працювати. Коли дочці було 2, у нас народився син. Це була радість мого життя, я заходив у дитячу кімнату щоранку перед роботою і грав з ними".

Одного разу, сидячи на дивані, він звернув увагу на дивну перспективу лампи, наче перевернута. Щось було не так.

"Я перестав їсти, вставав з ліжка тільки в туалет, а потім взагалі перестав вставати, бо нічого не їв і не пив. Я дивився на цю лампу три дні, поки моя дружина не почала сильно переживати. Вона приводила когось зі мною поговорити, але у мене вже зовсім "поїхав дах", і вона зірвалась і відвезла дітей до мами, якраз перед моїм прозрінням…лампа була не справжньою…будинок не справжній, моя дружина, діти…все не справжнє…останні 10 років мого життя не справжні! Лампа стала рости більше і ширше, все ще в спотворених вимірах, вона стала всім, що я бачив — суцільний червоний колір, чув голоси, крики, дивний шум, а потім відчув біль, дуже багато болю…перші слова, які я сказав, були: "У мене не вистачає зубів" і я відкрив очі. Я лежав на спині на узбіччі дороги в оточенні незнайомих людей, я був в повному сум'ятті".

В той час, як хлопець приходив до тями, він почав розуміти, де він і що сталося. Коп відтягнув студента в поліцейську машину. Хлопець провів якийсь час у лікарні.

Чоловік пережив 3 роки страшної депресії, страждав від втрати дружини і дітей і усвідомлення того, що їх ніколи не було, він боявся, що зійшов з розуму і часто плакав перед сном, сподіваючись побачити їх у сні. Але цього не сталося.

Іноді я бачу свого сина, побіжно, периферійним зором, йому приблизно 5 років, але я ніколи не чую, що він говорить.

Нагадаємо, хлопчик на ім'я Райан Хаммонс впевнений, що в глибині душі у нього є "таємна особистість".

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка на ім'я Тілеса впала в клінічну смерть на кілька хвилин у лікарні, щось показало їй минулі життя.

Також "Знай.uа" писав, резонансне відкриття, якого люди чекали все життя, зробили вчені. Професор Університету Північної Кароліни Роберт Ланц розповів, що після смерті люди потрапляють в якийсь паралельний простір і отримують шанс воскреснути.