День Закоханих – найромантичніше свято в році. 14 лютого люди поспішають зізнаватися в коханні, вітати своїх других половинок і радувати їх приємними сюрпризами.

Романтичне свято хочеться провести зі своєю другою половинкою в якому-небудь затишному містечку. Самотній сумний чоловік у ресторані в цей день — незвичайне явище.

Так у день, коли прийнято запрошувати один одного на побачення і зізнаватися в коханн, мешканка Техасу Чесіді Гуолтні помітила в самотнього чоловіка, який сидів за столиком, витираючи сльози.

Багатьом може здатися, що він сумує через те, що кохана не прийшла на зустріч. Але придивившись, можна побачити, що навпроти вбитого горем чоловіка стоять урна з прахом його дружини, другий келих з вином і лежать столові прибори.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зворушливий пост про те, як важливо не приймати присутність у житті коханого як даність, не забувати про те, як швидкоплинно щастя, написала у фейсбуці Чесіді Гуолтні з міста Корпус-Крісті, штат Техас.

Про це її змусив задуматися чоловік, якого вона зустріла в ресторані 14 лютого, — самотній чоловік з букетом і вином, по обличчю якого котилися сльози.

Ми всі грішимо тим, що іноді приймаємо присутність другої половини нашого життя як даність, пише Чесіді. Можемо забути поцілувати кохану людину на прощання. Можемо так замотатися, що перестанемо помічати всілякі дрібниці, які так для нього важливі, додає вона.

"Знаєте, ми всі винні в тому, що час від часу приймаємо нашу другу половину як належне. Ми можемо забути поцілувати на прощання, сказати, що любимо, або захопитися чимось так, що не будемо звертати увагу на дрібниці, які важливі нашим коханим. Сьогодні я побачила те, що змусило мене згадати про те, що ми не завжди будемо разом. Людина, з якою можна поговорити, погуляти, яку можна взяти за руку, не завжди буде поруч. Ця фотографія говорить сама за себе. Вона може поранити ваше серце, як ранила моє. На перший погляд здається, що чоловік проводить День святого Валентина в самоті. Але його дружина поруч у цій красивій пляшці, яка стоїть навпроти".

За кілька годин пост з фотографією став мегавірусним. Його лайкнули більше півмільйона разів, а поділилися їм більше 400 тисяч чоловік. Таким чином він став найпопулярнішим особистим постом у фейсбуці за весь лютий.

Для багатьох людей ця історія виявилася близькою і нагадала їм про їх втрату.

"Жахлива історія! Я втратив першу любов в 25 років, і мені досі боляче. Благослови цього чоловіка", — написав один з користувачів.

"Я розумію його почуття. Мій чоловік помер 12 років тому. Я сумую за ним кожен день", — прокоментувала інша користувачка.

Дехто здивувався тому, як сильно чоловік продовжує любити свою дружину навіть після її смерті.

"Він живий доказ того, що любов не вмирає, навіть коли ми йдемо".

В кінці Чесіді пише:

"Очевидно, що його любов до неї все ще жива і сильна, раз він бере її прах на святковий ланч у ресторані в День святого Валентина! Він навіть купив їй келих вина… будь Ласка, кохайте своїх половинок, поки є така можливість. Адже ніколи не знаєш, що принесе завтрашній день, а що забере!"

You know? We are all guilty of taking our other half for granted from time to time. We may forget to give a goodbye...

Geplaatst door Chasidy Gwaltney op Woensdag 14 februari 2018

Нагадаємо, чоловік замовив прикрасу з коштовностями в подарунок дружині і зірвав джекпот. Замість одного браслета він отримав 48 прикрас з дорогоцінними каменями. Дізнайтеся, як виглядає найщасливіша людина на Землі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 61-річна наречена планує пошити весільну сукню з волосся померлої матері.

Також "Знай.uа" писав, 49-річна художниця Паскаль Селлика з міста Ексетер збирається вийти заміж за власну пухову ковдру.