Мешканці Мелітополя щосили готуються до святкування дня закоханих і вже з сьогоднішнього дня закуповують приємні дрібниці, щоб порадувати улюблених.

У мікрорайоні на "хитрому" ринку, що розташовувався вздовж тротуару біля Таврійської торговельної площадки, представлений самий різноманітний товар. Продавці відмовилися від продажу стандартних букетів і продають ручні вироби. Пряники з медом, корицею і іншими начинками у вигляді сердечок і не тільки продаються за ціною в 20-35 гривень і вище за штуку.

Інші продавці пропонують здивувати свою другу половинку незвичайними карамельними букетами. Їх вартість становить по 35 гривень за штуку.

Топіари ручної роботи або як їх ще називають «дерево щастя», можна придбати в подарунок за 300 і 500 гривень., ароматне мило у вигляді сердечок – за 40 гривень.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

З живих квітів – найпопулярніші тюльпани за 20 гривень за штучку і нарциси по 50 гривень. Незвичайний букет цинерарії коштує 100 гривень., весняної примули – 50 гривень.

Також коханій людини можна оригінально порадувати повітряні квіти по 20 гривень за штуку.

Їстівні прянички дуже популярні у городян.

Нагадаємо, Як не зганьбитися на День святого Валентина 14 лютого: чого ні в якому разі не можна робити

День святого Валентина, або День закоханих – це без сумнівів найромантичніше свято в році. У закоханих підготовка до цього свята займає дуже багато часу і сил, адже треба не тільки вибрати і купити подарунки хлопцю і дівчині, але і придумати як провести цей день, куди сходити, як привітати і багато іншого.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Секс у День святого Валентина: як не зганьбитися і не зіпсувати його

День святого Валентина не тільки лише найромантичніше свято в році, але і самий пристрасний. Звичайно, все починається з квітів, подарунків і ресторанів, але закінчується, як правило, в ліжку, ну або в іншому місці.

Якщо будь-який звичайний день секс можна зіпсувати дуже просто – необережна фраза, дихання з рота, або щось подібне, то в День святого Валентина вимоги до сексу виростають дуже сильно, як і список речей, якими можна його зіпсувати.

Також Знай.ua" писав про те, що Чоловік Дорофєєвої розповів, що дарувати на День Закоханих: лайфхаки для жебраків