Одного разу житель Юти на ім'я Грант вирішив, що будиночок з чотирма стінами це занадто нудно, взяв гору динаміту і пішов підривати. Ні, не своє житло, і не з метою комусь нашкодити, а з наміром зробити зі звичайної піщаної гори комфортне і затишне приміщення. І судячи з усього, йому це вдалося.

Виглядає ця землянка набагато гарніше будь-якого бункера або бомбосховища, так і землю під таку площу купувати не треба (тільки динаміт).

Як розповідає хлопець, після певної кількості цілеспрямованих вибухів на пагорбі утворився простір, який цілком нагадує житло. Залишалося лише додати трохи меблів і декорацій, і вуаля — мрія інтроверта готова.

За словами молодого архітектора, він хотів відчути, як це — жити в скульптурі. А оскільки новий підземний будинок виявився занадто великий для одного Гранта, він вирішив здавати житло на Airbnb.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

А знайшов це оголошення реддитор c нікнеймом Jameseatscheese і, природно, не зміг встояти. Він провів у печері-квартирі деякий час, а потім поділився знімками в пості на Reddit. Публікація вийшла в топ з 85 тисячами апвотами, і, дивлячись на фотографії, можна відчути затишок навіть дистанційно.

Зовні житло виглядає як звичайний пагорб (з парканчиком).

Проте, всередині ця гірка зовсім не схожа на печеру, на яку, здавалося б, повинна походити.

У "воронках від вибуху" є дві кімнати, кухня та ванна кімната, а також меблі, книги і яскраві ліхтарики. Відмінне місце, щоб провести відпустку або навіть все життя.

Кухню і кімнати з'єднує підвісний міст.

Навіть котикам подобається відпочивати в динамітній квартирі.

Втім, якщо у вас немає власного котика, це не проблема. Адже поруч із землянкою живуть інші тварини — наприклад, корова і котик.

А собака Лілі, за словами господаря житла, спочатку може трошки огризнутися на гостей, але в підсумку стає милим і лагідним супутником.

Ну і якщо вам для повного щастя мало вогників і м'яких крісел, зовні постояльців чекає ось такий шикарний вид на небо і гори. Неможливо не закохатись.

Нагадаємо, жінка врятувала стару тополю і перетворила її на будиночок, де людина потрапляє у інші світи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка перетворила житло на справжній музей 1940-х років, дух захоплює навіть у недоброзичливців.

Також "Знай.uа" писав, 6 способів заощадити на житло в подорожі.