Ламке рідкісне волосся, подразнення та висипи на шкірі – все це відразу кидається в очі, тому, коли дівчина хоче виглядати ефектно, вона приділяє їм особливу увагу. Про це повідомляє Clutch.

Звичайно для цього є безліч косметичних засобів, від яких буквально ломляться прилавки відповідних магазинів. Їх настільки багато, що абсолютно кожна людина може вибрати щось індивідуально для себе.

Але важливим елементом в цьому питанні є також раціон людини. Продукти, які ми вживаємо здатні, як і викликати роздратування на шкірі і порушити структуру волосся, так і навпаки – підтримувати їх в прекрасному стані.

Не так давно Вікторія Бекхем поділилася секретами своєї незвичайної краси. Серед них були пункти про гладку і пружну шкіру, яка, здається, завжди була без єдиної вади. Як виявилося, Вікторія робить велику ставку на власну дієту, головним продуктом якої виявився лосось.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Справа в тому, що цей продукт надзвичайно багатий жирними кислотами. Мова йде про Омега-3 і Омега-6. Він допомагає налагодити баланс рідин в епідермісі, а, отже, перешкоджає появі зморшок.

Проте, як ми всі прекрасно знаємо: ціна на червону рибу в нашій країні просто захмарна. Не варто засмучуватися з цього приводу, є деякі продукти, які в достатку містять ці кислоти, і з ціною, на порядок менше.

Серед них:

  • Насіння льону
  • Лляне масло
  • Волоські горіхи
  • Кунжутне масло
  • Оселедець (більше Омега-3, ніж у лососі)
  • Риб'ячий жир
  • Зелені овочі (шпинат, брокколі, брюссельська капуста, латук)

Регулярне вживання цих продуктів допоможе вам підтримувати шкіру і волосся в прекрасному стані.

Експерти попереджають, що наше тіло не вміє виробляти омега-3 жирні кислоти, так що потрібно обов'язково споживати в їжу продукти, багаті омега-3, або приймати добавки, щоб уникнути їх дефіцит.

Нагадаємо, дослідники з Університету Граца (Австралія) вивчили групу флавоноїдів — молекул, що грають важливу роль в метаболізмі рослин. В результаті чого вдалося з'ясувати, що один з них має омолоджуючу дію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", не для кого не секрет, що затяжні свята не кращим чином позначаються на зовнішності жінки, тому поради про те, як це виправити будуть корисні багатьом.

Також "Знай.uа" писав, дівчина відкрила секрет вічної молодості. Але її рецепт не кожному прийдеться до смаку.