Знаменитий лікар-педіатр Євген Олегович Комаровський розповів, як правильно парити ноги.

Лікар зазначив, що медична наука відноситься до процесу «парити ноги» не просто скептично, а дуже негативно.

Комаровський зауважив, що опікові центри регулярно зустрічаються з дітьми та дорослими, які засунули ноги у окріп, тому медична наука бачить у цьому процесі так багато мінусів і так мало плюсів, що не рекомендує парити ноги нікому, ніколи і ні за яких обставин.

«Якщо бабусі дуже хочеться парити ноги, то бабуся має повне право парити ноги дідусеві», - насмішив аудиторію Комаровський.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Дідусь – дуже зручний об'єкт парити ноги саме йому, і залишити дитину в спокої», - зауважив лікар.

У старих підручниках педіатрії, де описувався процес «парити ноги» називався «ножною гарячої ванною». При цьому, ьемпература гарячої ванни у вигляді 40 градусів Цельсія максимум.

«Якщо ви хочете парити ноги в окропі, який тільки можете винести, то краще не парити ноги взагалі, забудьте про це. У житті так багато радощів крім того, щоб парити ноги», - заявив Комаровський.

Нагадаємо, раніше Комаровський попередив про ризики автомобільних подорожей з дітьми

Відомий в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на питання про те, як подорожувати автомобілем з дитиною в зимовий період.

Зазначимо, що раніше відомий педіатр також розповідав про те, як привчити дитину до самостійності. Одна з матусь написала лікарю: "Доктор, допоможіть мені — вже опускаються руки все робити за доньку. Вона абсолютно нічого не хоче робити сама: я її розчісую, заплітаю, одягаю, складаю їй портфель, насипаю в тарілку їжу, відвожу в школу і зустрічаю, увечері мию… Вона буде півгодини сидіти з не зав'язаними шнурками, поки я, втративши терпіння, все-таки не зав'яжу їх... Що мені робити, як привчити дитину до самостійності?". Що відповів доктор Комаровський, читайте тут.