26 лютого Світлани відзначають День ангела. Сьогодні з днем ​​ангела вітають всіх власниць цього слов'янського імені.

Що означає ім'я Світлана
Ім'я Світлана слов'янського походження, означає воно "світла", "наповнена світлом", "Чиста душів". Особливо популярним його зробила балада Василя Жуковського "Світлана".

Який характер у Світлан
Світлані приписують непростий характер і схильність командувати іншими людьми, завищену самооцінку, що межує з погордою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Однак Світлани схильні вірити іншим, вони відрізняються добротою, допомагають людям, часто займаються громадською роботою. В молодості жінки з цим ім'ям починають стежити за собою, дотримуються моди. Їм подобається перебувати в суспільстві чоловіків. У сім'ї вони прив'язані до дітей, прагнуть дати їм краще. Багатьох Светлан можна назвати хорошими господинями.

Сумісність з чоловічими іменами
Вважається, що ім'я ідеально сумісне з такими чоловічими іменами, як Вадим, Володимир, Олексій, Сергій. А ось невдалими варіантами називають варіанти з Олександром, Михайлом, Олегом, Дмитром, Ігорем, Віталієм і Микитою.

Знамениті Світлани
У кіно відомі такі популярні актриси, як Світлана Немоляєва, Світлана Тома і Світлана Світлична. У літературі свій слід залишила Світлана Алексієвич, яка отримала Нобелівську премію. У поп-музиці - Світлана Лобода.

Лобода
Лобода

Привітання для Світлан у прозі та віршах

Дорога Світлано, я тебе вітаю і бажаю завжди бути щасливою. Світлано, нехай добра надія серця освітлює твій шлях до добробуту, нехай тебе постійно оточує турбота рідних і любов. Бажаю тобі, Світланко, здоров'я, матеріальних благ і багатства внутрішнього світу, великих успіхів і тільки чудового настрою.

***

Бажаю тобі, дорога Світлано, завжди світитися від щастя! Нехай всі бажання збуваються, адже ти цього гідна! Нехай у твоїй родині панують мир і любов, а на роботі панують успіх і порядок! Залишайся собою, отримуй задоволення від життя і впевнено крокуй тільки вперед!

***

Привітання у віршах

В День Ангела Світлани, бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров’я,

І хай тебе оберігає Бог!

* * *

Сьогодні настали іменини

У Світлани, найкращої дівчини!

І я тебе, красуне, вітаю,

Любові тобі і радості бажаю.

Нехай багато щастя в цьому житті чекає,

Нехай Господь мріям тебе вінчає.

Нагадаємо, народна мудрість говорить, що всьому свій час і місце.

Як повідомляв раніше Знай.ua, день янгола – особливе свято.

Також Знай.ua писав про те, що не будуйте на сьогодні великих планів, все одно все доведеться змінити.