Еротичний гороскоп на 27 лютого Овен

Сьогодні вашим покровителем буде Венера, тому хоч весь день можете провести в ліжку з партнером, інші завдання будуть вирішуватися самі собою.

Еротичний гороскоп на 27 лютого Телець

Сьогодні з вашого партнера не дуже хороший коханець, так як він втомився і відчуває себе розбитим. Навіть якщо він погодився на секс, не вимагайте від нього занадто багато.

Еротичний гороскоп на 27 лютого Близнюки

Сьогодні вас сексуально надихати будуть аскети. Не обов'язково вони будуть збуджувати вас, але швидше за все вам захочеться проявляти свою увагу до найбільш виснажених особистостей.

Еротичний гороскоп на 27 лютого Рак

Зверніть увагу на свій зовнішній вигляд. Очевидно багато ви запустили. Тому саме час цим зайнятися, інакше інтимної близькості вам не бачити.

Еротичний гороскоп на 27 лютого Лев

Сьогодні ви будете незвично проявляти свою сексуальність, найбільше уваги приверне звичайне волосся в пучок, домашня футболка і навіть крапельки поту на чолі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еротичний гороскоп на 27 лютого Діва

Сьогодні дасть про себе знати ваш колишній партнер, але не ведіться на його прийоми. Зіркам більше подобається ваш нинішній обранець. Звичайно, якщо ви хочете уникнути сварки.

Еротичний гороскоп на 27 лютого Терези

Вам більше задоволення принесе придумування інтимних ситуацій, а не втілення їх у життя. А все тому що в голові все ідеально, на відміну від реальності.

Еротичний гороскоп на 27 лютого Скорпіон

В цей день ваш партнер буде чимось дуже засмучений, і навряд чи ви зможете його втішити шляхом підбору банальних слів і виразів. Постарайтеся зробити все те ж саме з допомогою інтимних пестощів, мови любові, тіла і дотиків.

Еротичний гороскоп на 27 лютого Стрілець

Сьогодні вас буде більше збуджувати робоча обстановка і це не означає, що відразу треба чіплятися до колеги і шукати затишне місце, просто думати буде цікавіше про щось сексуальне, ніж про справу.

Еротичний гороскоп на 27 лютого Козеріг

До вечора ви дуже захочете відчути тепло чиїхось обіймів, але є одне «але». Самі ви не хочете нічого пропонувати, тільки щоб вам самі запропонували ночівлю.

Еротичний гороскоп на 27 лютого Водолій

Сьогодні ваші бажання і бажання партнера співпадуть дивним чином, так що можете говорити про всі таємні фантазії.

Еротичний гороскоп на 27 лютого Риби

Сьогодні ви будете більше згадувати про свій минулий еротичний досвід. Може розкажете про нього друзям, допоможете порадою або ж просто засумуєте за колишнім.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, хлопець перетворив звичайний пагорб на казкове житло. Зовні житлоплоща виглядає як звичайний пагорб, але всередині це шикарні апартаменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 25.02 - 03.03