Гороскоп на 28 лютого Овен

Ваше майбутнє буде формуватися вашими ж мріями, так що потрібно провести ревізію і мріяти про щось суттєве і важливе для вас.

Гороскоп на 28 лютого Телець

Сьогодні ініціаторські здібності у вас на нулі, зате ви можете без будь-яких проблем вливатися в будь-який колектив і займатися будь-якою діяльністю.

Гороскоп на 28 лютого Близнюки

Ви не можете поставити перед собою маленьку мету, вам просто амбіції не дозволяють. Але об'єкта ваших мрій важко досягти, а може і взагалі неможливо.

Гороскоп на 28 лютого Рак

Сьогодні ви зможете позбутися від рутини хоча б на деякий час і провести свої експерименти з цим днем. Навряд чи вам доведеться нудьгувати.

Гороскоп на 28 лютого Лев

Вам треба зосередитися, виграєте ви сьогодні, або програєте, як ніколи не програвали. Краще, звичайно, перше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Гороскоп на 28 лютого Діва

Події не прискорити вашими навіть самими активними діями. Варто почекати якого-небудь знака, що можна приступати до роботи.

Гороскоп на 28 лютого Терези

Сьогодні ваша чарівність буде залежати від вишуканості мови. Ви навіть зможете підкорювати чужі серця всього парою-трійкою витончених зворотів.

Гороскоп на 28 лютого Скорпіон

Сьогодні вам може випасти роль громадського викривача. Неважливо, будуть вас слухати, чи ні - ви будете праві, а це головне.

Гороскоп на 28 лютого Стрілець

Вам явно не вистачає розваги, як і всій вашій родині. Якраз час для того, щоб зробити щось цікаве разом.

Гороскоп на 28 лютого Козеріг

Сьогодні ви палаєте, так багато у вас енергії, яка не знає куди їй краще податися. Використовуйте цей день по максимуму.

Гороскоп на 28 лютого Водолій

День просто ідеально підходить, щоб почати якийсь новий проект, який, як ви сподіваєтеся, принесе вам успіх. Такі надії швидше за все виправдаються.

Гороскоп на 28 лютого Риби

Сьогодні пристрасть до пізнання світу може завести вас занадто далеко. Саме в такі дні робляться приголомшливі відкриття, про які потім шкодує все людство.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, хлопець перетворив звичайний пагорб на казкове житло. Зовні житлоплоща виглядає як звичайний пагорб, але всередині це шикарні апартаменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 25.02 - 03.03