Багатодітна мати витратила 25 000 доларів на пластичного хірурга, щоб бути схожою на принцесу Меган Маркл.

Тридцятишестирічна Ксочитл Грір (Xochytl Greer) з Х'юстона в Техасі пережила багато операцій, які, як вона вважає, перетворили її в герцогиню Сассекську, повідомляє Mirror.

Жінці змінили форму носа та губ, а також провели ліпосакцію живота, з зовнішньої і внутрішньої сторони стегна, підтяжку сідниць, підкоригували щелепу і вилиці.

Ксочитл після операції на носі і щелепи

Незважаючи на величезну кількість процедур, Ксочитл щаслива. Вона стала більш схожою на свого кумира.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Тепер, коли я дивлюся на себе в дзеркало, я щаслива. Я все ще бачу себе, але це поліпшена версія", — говорить Ксочитл.

Вперше ідея про перетворення виникла у Ксочитл після народження дочерьи Ісла два роки тому.

Жінка соромилася того, як виглядає на ній одяг, і неважливо скільки макіяжу Ксочитл використовувала або як одягалася, вона здавалася собі "недостатньо презентабельною".

Саме тоді Ксочитл почала захоплюватися красою і царственим станом герцогині Сассекськой і вирішила стати схожою на принцесу Маркл.

Нова зовнішність Ксочитл

"З точки зору краси вона вликолепна, коли ж я дізналася її ближче, моє захоплення стало більше", — заявляє Ксочитл.

Тепер молодша донька Ісла, дивлячись на зображення Маркл кричить "Мама".

"Раніше мені не вистачало впевненості, але тепер я відчуваю, що можу надіти гарне плаття і мені не потрібно багато макіяжу, тому що я відчуваю себе прекрасною", — затверджує Ксочитл.

Доктор Франклін Роуз провів операцію Ксочитл в листопаді минулого року.

Нову зовнішність Ксочитл представила на одному із заходів в Х'юстоні, під час якого вона відчула себе ще більш сильної, чим коли-небудь.

"Тепер я впевнена в собі, як ніколи. Мені не потрібно кожен день приміряти п'ять різних нарядів, перш ніж я вирішу, що мені одягнути", — затверджує Ксочитл.

Зліва направо: Ксочитл Грір і Меган Маркл

Нагадаємо, померла сама товста зірка реаліті-шоу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", харчування продуктами з високим вмістом жирів може негативно позначитися на здоров'ї трьох наступних поколінь.

Також "Знай.uа" писав, що нехватка сна провокує бажання харчуватися джанк-фудом.