24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для пікантної фотосесії на мальдівському пляжі дівчина одягла тільки чорні трусики-бікіні. Гарячу фотосесію Альоні, мабуть, допомагав робити її чоловік, з яким вона відпочивала на островах, адже її голі груди приховані за пальцем, який з'явився на передньому плані фотографії. Волосся Альони розпущене, і вона задерла руки ледь торкаючись його, на обличчі моделі немає макіяжу.

У підписі до фотографії Альона Омович запропонувала фоловерам вгадати, який з нігтів на цьому фото у неї зламаний. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Закрити соски середнім пальцем буде потужніше", "Права рука, середній палець", "Який розмір грудей скажіть будь ласка? Імплантати круглі?", "На лівій руці середній палець", "Ніготь на середньому пальці правої руки", "Приберіть цей палець на екрані, і я відразу скажу, що не так на цьому фото", "Теж хочу тепер таке фото", "Обожнюю твої фото з Мальдів", "Гарна фігура", "Почніть годувати бідну жінку, страшно дивитися, ніжки макоронинки, кістки видно, це ж жах", "На циклопа схожа, навіщо себе так спотворювати", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.