Літня американка ледь не попливла в море біля берегів Ісландії, коли намагалася сфотографуватися на крижаній брилі, що нагадує трон.

Як повідомляє Buzzfeed, жінка разом зі своїм дорослим сином вирішила відвідати лагуну Йєкюльсаурлоун в Ісландії. Туристи прогулювалися берегом і натрапили на величезну крижану статую.

Жінка вирішила сфотографуватися сидячи на троні. В той момент поки її синок робив знімок, набігла хвиля і, підхопивши крижаний трон, забрала бабусю в море.

Жінка сідає на трон, не підозрюючи, що станеться далі

Чоловік не встиг схаменутися, як "королева айсберга" опинилася на пару метрів від берега, а хвилі продовжували забирати її в холодні води.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На щастя, по близькості стояв човен з капітаном, який пройшов підготовку по порятунку на воді. Чоловік поспішив на допомогу жінці і повернув її на берег.

Слід зазначити, що син постраждалої встиг все ж зробити кілька вдалих знімків, деяких з яких потім опублікувала внучка "королеви айсберга" 24-річна Кетрін Стринг.

І ось її вже відносить у море

Вчинок американської бабусі в черговий раз довів, що люди здатні на багато що заради вдалого знімка.

Як наприклад новозеландський фотограф, якого ледь не потягнула під воду величезна біла акула в той момент, коли він намагався зробити видовищний знімок.

Щелепи наближаються

Об'єктив камери відобразив морду п'ятиметрового підводного хижака, який вискочив з води і націлився на руку чоловіка

Разом з друзями Люк ходив на яхті, як раптом до них наблизився гребінь великої білої акули. Проте чоловік не злякався і вирішив сфотографувати страшного хижака.

Дивіться: слідами білої акули

Нагадаємо, Японії загрожують цунамі і землетрус. У останнім часом почастішали зустрічі рибалок з сельдяным королем — гігантським створенням, якого вважають передвісником нещасть.

Як повідомляв Знай.uа, рибалка ледь не став обідом для унікального морського чудовиська.

Також Знай.uа писав, необычное создание зустрів під час занурення новозеландський дайвер зі своїми друзями.