Крижане цунамі атакувало жителів містечка біля озера Ері в провінції Онтаріо в районі водоспадів Ніагара.

Величезні брили під шквалом сильного вітру знесли будинки, дерева, вуличні ліхтарі і продовжують наступати, пише The Sun.

На дивовижних знімках можна побачити великі валуни, які скупчилися біля підпірної стіни озера Ері в Онтаріо.

Сім'я навпаки крижаних брил

Але найголовніше лід продовжує наступати, утворюючи стіну з білих валунів протягом декількох секунд, яка росте в висоту.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як пояснили метеорологи, явище виникло в результаті сильного шторму, що підняв величезні шматки льоду з поверхні річки і викинув їх на берег і проїжджу частину .

Мисливець на шторм Девід Піаніно сфотографував ледянные брилі біля моста Миру, який з'єднує Форт-Ері і Буффало в Нью-Йорку, описуючи його як "одну із самих божевільних речей, свідком яких я коли-небудь був".

За словами очевидця, лід зрушився на 45 метрів углиб суші і до того часу, як він пішов, "почав атакувати дерева і вуличні ліхтарі".

Крижані брили підступають

Неймовірні фотографії також показують величезні пагорби льоду, що розбиваються об будинки людей у місті Гамбург, штат Нью-Йорк, розташованому на південь від Буффало.

Офіційні особи попросили громадськість триматися подалі від цього району і повідомили, що пожежники будуть перевіряти жителів.

Крижини підпирають будинку

Ще одне незвичайне явище виникло на південному заході узбережжя Великобританії.

Цим вранці південний захід Англії зафарбувався в рожевий колір.

Стурбовані місцеві мешканці сфотографували рожевий туман в Шропширі, а інші помітили рідкісне явище в Уестон-сьюпер-Мер.

Прес-секретар метеорологічного центру Грем Медж пояснив, незвичайний феномен виник через спотворення ранкових променів туманом.

Рожевий туман у Камбрії

Нагадаємо про країни і міста, в яких можна побачити полярне сяйво.

Також портал "Знай.uа" вже писав про незвичайний швейцарський готель, розташованому в горах.

Крім того, портал "Знай.uа" повідомляв про те, що свідком ще однієї невимовної краси став зовсім недавно співробітник NASA, який проживає в Ісландії.