Comedy Woman випустили забавний відеоролик, в якому показано, як дівчина із Закарпаття їздила на заробітки.

“Наша закарпатська дівчина виявилася дуже цікавою, хотіла знати все і про всіх, але це їй не дуже вдалося , бо попутниця виявилася не дуже балакучою, але до щастя дуже спокійною і терплячою !!!”, – говорить підпис під відео.

Варто нагадати, що Культове шоу "Орел і решка" успішно радувало телеглядачів з далекого 2011 року. З тих пір програма змінила значну кількість провідних і неймовірна кількість міст. Так, харизматичні знаменитості приходили і йшли, подорожуючи і показуючи шанувальникам різні країни, проте, мабуть, багатьом було цікаво дізнатися, як склалася доля героїв після проекту. Деякі з них відрили власні проекти, не менш масштабні, ніж "Орел і Решка", а деяких можна зустріти на нових цікавих телешоу.

Жанна Бадоєва

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жанна Бадоєва стала першою жінкою - резидентом Comedy Club. Також артистка запустила на каналі "П'ятниця" власний проект "Жаннапомоги", де допомагає жінкам змінювати стиль і вчить правильно підбирати вбрання.

Алан Бадоєв

Відомий режисер і кліпмейкер продовжує знімати кліпи, які можна дізнатися з безлічі інших. Одна з останніх його відеоробіт - для Віри Брежнєвої "Любіть один одного".

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко вийшла заміж за екс-вокаліста групи "Smash" Влада Топалова і навіть встигла народити йому первістка. Також знаменитість запустила власне шоу на YouTube каналі "П'ятниця" під назвою "П'ятниця з Регіною".

Нагадаємо, Учасниці Comedy Woman розлютували Михалкова: "ці вівці самі розуміють, що вони кажуть"

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Міхалков раптово підтримав Зеленського: хороший мужик

Також Знай.ua" писав про те, що У мережі показали Катю Варнаву до схуднення і пластики: два різних людини