Сьогодні ми поговоримо про темній стороні деяких знаків зодіаку - схильність говорити неправду. Представляємо вам список деяких з них, які найбільш схильні вуалювати, прикрашати або конкретно спотворювати дійсність. Варто зазначити, що у різних знаків на це різні причини.

Близнюки

Знак Близнюків асоціюють з образом Меркурія — хитрого і спритного бога-покровителя угод і торгівлі. На чистій правді в такому ділі далеко не заїдеш. Спритність і рухливість Близнюків — не єдині якості цього знака, але дуже для нього характерні.

Строго кажучи, Близнюки прагнуть пов'язати одне з іншим — що б то не було — для максимально швидкого досягнення результату. Для них характерно давати заспокійливі обіцянки, закривати очі на спірні нюанси і, що вже там, відверто лестити — щоб уникнути переривання і нестикувань в поточному процесі.

Терези

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Рубати жорстку правду — не просто невластиво Терезам, але і частково суперечить їхньому змісту. Цей знак пов'язаний з відносинами та встановленням контакту, дипломатією. Терези буквально вибудовують рівновагу між собою і оточуючими, вони більше за інших схильні шукати компроміси і згладжувати гострі кути.

Іноді Терези виявляються не здатними висловити правду в обличчя або прямо вказати на помилки — вони розуміють, що різкість і необережність можуть розвалити будь-які відносини. Тому Терези намагаються балансувати і бути об'єктивними, але нерідко це їхнє прагнення "з'їдає" всю конкретність та реалістичність. "Деякі речі не говорять вголос…", — цей вираз дуже співзвучний з характером знака Терези.

Риби

У випадку Риб спотворення дійсності найчастіше має неусвідомлений, ненавмисний характер. Атмосфера цього знака зодіаку — найбільш абстрактна, найбільш творча і неземна. Те, як бачить речі знак Риби, може зовсім не співпадати з тим, якими ці речі є насправді — принаймні для більшості.

Одна з характерних здібностей цього знака — висловити якусь правду таким чином, що вона все одно здається сумнівною і незрозумілою. У деяких ситуаціях Риби можуть бути дуже "слизькими" і невловимими, "спливають в нетрі", в яких дістатися до суті справи досить складно.

Нагадаємо, що деякі з знаків зодіаку відрізняються особливою тонкістю сприйняття, але не всім вдається перевести це в контрольовану практику.

Раніше Знай.uа повідомляв, які фрази краще не говорити різними знаками Зодіаку.

Також Знай.uа" писав, топ самих дивних місць, в яких можна знайти "Оскар": забула, куди поклала.