24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для пікантної фотосесії Альона одягла коротку бордову сукню з пишним подолом і гудзиками в зоні декольте. На одному з фото вона стоїть передом до камери, від чого видно, що під сукнею немає бюстгальтера і крізь неї просвічується пірсинг на сосках моделі. А ось на другому фото Альона вирішила задерти поділ сукні, демонструючи підтягнуті сідниці і чорні стринги.

Судячи з усього, фотографії були зроблені на пірсі, адже Альона тримається за поручні. Волосся дівчини розпущене, а на її обличчі щільний шар макіяжу. У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Дівчатка, мені таке круте плаття прийшло від @modus_fashion. Мені личить цей колір?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Яка краса", "Шикарна", "Альона, мені здається ти останнім часом додала в стрічку трохи більше еротики, оголеного тіла, дуже круто. Красива, є що показати", "Обов'язково сраку показувати, коли рекламиш сукню?", "Я думав мені одному це вульгарним здалося", "Можна і без трусів фото", "Суцільний силікон, було б що показувати", "Страхолюдина", "Я дико перепрошую, все красиво, але одна я помітила, що на другому фото перила не перетнуться в цьому всесвіті?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.