24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі і хвалиться новорічним макіяжем. Так, на знімку Альона Омович постала на огляд публіки в прозорій золотистій сукні, під якою не видно бюстгальтера. Волосся дівчини зібране ззаду, а на її обличчі той самий яскравий новорічний макіяж, яким вона хвалиться у підписі до фото. Свій образ дівчина доповнила довгими золотистими сережками, які торкаються плечей.

У підписі до фотографії Омович написала: "Мені здається дуже гарний новорічний макіяж від @dashavisag". Геолокація до фото свідчить про те, що вона була зроблена в "XXL-Studio". Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі.

"Тут немає макіяжу, тут один фотошоп. І різкість збільшена як у школярок на фотках", "Макіяж красивий. Але наскільки я люблю губи, тут перебір сильний. Менше краще", "Дуже гарний", "Було б чому заздрити. Все штучне. Фу", "Спотворила себе, жах", "Макіяж дуже красивий, особливо коли він на красивій дівчині", "Силіконова лялька", "Альона ви були така бомбічна до пластики", "Коли здається, хреститися треба, дорогенька", - пишуть фоловери в коментарях до фото Омович.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.