З розвитком технологій все більше і більше професій зникають або відходять на другий план. Причому з кожним роком кількість таких професій стає все більшою. Інтернет-журнал Factinteres зібрав 7 професій, які в найближчому майбутньому перестануть існувати.

Телефонний оператор

Незважаючи на різні форми цієї професії, вона незабаром стане непотрібною. Вже зараз багато компаній відмовилися від телефонних операторів, замінивши їх комп'ютерними технологіями. Ці технології без проблем консультують і перенаправляють дзвінки людей. Безумовно, сьогодні ці розробки впроваджені не скрізь, але через деякий час їх впровадження стане неминучим.

Спортивний суддя

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У всіх видах спорту повинні дотримуватися правил, а переможе сильніший. Це і призвело до того, що нові розробки дозволяють мінімізувати помилки звичайних рефері. З плином часу судді будуть просто не потрібні, а всі їх функції будуть виконувати програми і системи. На сьогоднішній день подібні технології впроваджені в тенісі, крикеті, футболі і регбі.

Працівник конвеєрів

На сьогоднішній день працівник конвеєра вже відійшов на другий план. В його обов'язки входить спостереження і виявлення помилок роботи конвеєра. Як тільки всі помилки і недоліки будуть усунуті, ця професія перестане існувати.

На жаль, країни з нерозвиненою економікою ще довго будуть використовувати таку професію. Справа в тому, що в цих країнах набагато дешевше брати в штат таких працівників, ніж купувати дороге обладнання.

Туристичний агент

З розвитком технологій багато людей перестають звертатися до туристичним агентів. Безліч онлайн сервісів допоможуть скласти план подорожі, порахувати її вартість і придбати всі необхідні квитки. Таким чином, зовсім скоро послуги турагента стануть абсолютно незатребуваними.

Диспетчер таксі

Багато хто з вас відразу подумав про мобільні додатки, де для виклику таксі не потрібен ніякий диспетчер. Так, саме такі програми і витіснять незабаром всіх диспетчерів таксі. Причому в цих програмах можна заздалегідь дізнатися точну вартість поїздки, побачити маршрут і т. д.

Касир

Деякі великі мережі супермаркетів впроваджують каси самостійного обслуговування. Такі системи дозволяють збільшити потік покупців і знизити витрати на заробітну плату касирів. Плюс до всього, популяризація безконтактних форм оплати дозволяє прискорити процес впровадження кас самообслуговування.

Водій таксі

Останнім часом у світі з'являється все більше і більше безпілотних автомобілів. Незважаючи на те, що вони поки що працюють в тестовому режимі, все веде до їх повсюдного впровадження. Причому в першу чергу це буде зроблено як раз в таксі. Залишилося тільки почекати.

Нагадаємо, Ці люди опинилися в майбутньому і змогли з боку поглянути на новий світ: все змінилося в одну мить

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Розумні годинники від Apple втрачають популярність на ринку з'явився сильний конкурент

Також "Знай.uа" писав про те, що Неймовірні трюки собаки-робота від MIT зняли на відео.