Американка зі штату Техас на ім'я Ксочайтл Грір (Xochytl Greer) вирішила повністю змінити себе заради того, щоб зовні бути схожою на герцогиню Сассекську Меган Маркл. Про це повідомляє New York Post.

Як повідомляє видання, два роки тому Ксочайтл стала матір'ю третьої дитини — дочки Ісли (Isla).

36-річна жінка зізналася, що після чергової вагітності стала незадоволена своєю фігурою і зовнішнім виглядом. Американка експериментувала з косметикою і нарядами, однак, на її думку, все одно виглядала "непрезентабельно".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Як і більшість жінка була в захваті від Меган Маркл і щиро захоплювалася красою і елегантним смаком герцогині Сассекської.

"Мені вона дуже подобається, я завжди думала, що вона класна людина, вона дуже чуйна, і я думаю, що вона абсолютно красива. Знаючи, через що їй довелося пройти".

Так у листопаді 2018 року Грір зважилася на кардинальні зміни зовнішності.

Хірурги виконали неймовірний об'єм роботи: ринопластика, ліпосакція живота, стегон, підтяжка сідниць, а також вкололи ботокс в шкіру її обличчя, щоб наблизити багатодітну матір до образу Маркл.

На всі операції і процедури Грір витратила 19 тисяч фунтів стерлінгів (677 000 тисяч гривень).

Прихильниця королівської сім'ї зазначила, що пластика надала їй додаткову впевненість в собі, що сприятливо позначилося на відносинах з дітьми. Видання тим не менш, відзначає, що жінка виглядає зовсім не схожою на свого кумира.

"Тепер я дивлюся в дзеркало і знову щаслива. Це як і раніше я, тільки вдосконалена версія, - розповіла вона. - Звичайно, я не точна копія Меган Маркл, але тепер у нас більше спільного. Наші носи точно схожі".

Грір навіть заявила, що її маленька дочка Ісла, тепер кричить "мама, мамочка", коли бачить фотографії Меган.

Зараз жінка сповнена позитиву, що добре впливає на відносини усередині її сім'ї.

Нагадаємо, жага мами і доньки стати схожою на улюблену зірку перейшла всі межі розумного. 48-річна Джорджина Кларк підтримує свою 20-річну дочку Кайлу в прагненні стати копією Кеті Прайс — британської телезірки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 24-річна Селіна Чентіно з Цюріха, зробила пластичних операцій на 50 тисяч доларів. Причиною стало цькування, яке вона пережила в шкільні роки.

Також "Знай.uа" писав, дівчина витратила майже 300 тисяч гривень, щоб перетвориться на ляльку. Щоранку Кріста Меджика з Кента (Великобританія) витрачає дві години на нанесення макіяжу, щоб створити солодкий образ Лоліти.