У цьому році весь світ, затамувавши подих, спостерігав за найнезвичайнішим весіллям королівської сім'ї. Принц Гаррі узяв собі в дружини 37-річну американську актрису Меган Маркл.

Перед одруженням Гаррі вручив своїй обраниці приголомшливе кільце з жовтого золота, великого діаманта і двох алмазів, яке раніше належало принцесі Діані.

Цю інформацію повідомляє "Clutch".

Шанувальники з усього світу перешіптувалися про те, що обручка виконано в єдиному екземплярі, але минуло кілька місяців, і все виявилося далеко не так...

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Тепер кожен бажаючий може придбати собі або своїм близьким кільце Меган Маркл, заплативши всього 40 доларів.

Букенгемський палацу схвалив, щоб в офіційному інтернет-магазині The Royal Collection shop можна було придбати репліку обручки герцогині Сассекської. Звичайно ж виконана обручка не з жовтого золота, а із паладію та прикрашена штучними кристалами.

Фанати королівської сім'ї в захваті і вже розкуповують прикрасу на сувеніри.

Нагадаємо, зразкове королівське подружжя принца Вільяма і Кейт Мідлтон вже стало для більшості британців справжнім зразком. Однак мало хто знає про те, що королівська сім'я ще й любить пожартувати один над одним, що підтвердив сам онук Єлизавети II.

Варто відзначити, що зовсім недавно принц Вільям нещодавно відправився з робочим візитом в Африку, де неоднозначно пожартував над своєю дружиною. Адже, як відомо його чарівна дружина Кейт залишилася вдома з дітьми.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", буквально днями герцогиня Сассекська і дружина принца Гаррі Меган Маркл вперше з'явилася на публіці без супроводу чоловіка та інших членів британської королівської сім'ї.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що дружина британського принца Гаррі Меган Маркл вперше прийшла на офіційний захід без чоловіка. Герцогиня Сассекська виглядала розкішно.