У суботу, 2 березня, відбулася прем'єра нового шоу "МастерШеф. Професіонали". Вперше учасниками проекту стали не кулінари-аматори, а досвідчені шеф-кухарі. Деякі з них можуть похвалитися престижними нагородами і навіть наявністю власних ресторанів.

Судді шоу Ектор Хіменес-Браво, Ліза Глинська і Володимир Ярославський зізналися, що їм набагато складніше оцінювати, критикувати і відбирати професійних кухарів, ніж простих любителів. При цьому члени журі відзначили, що таке завдання їм здалося цікавим.

На кастинг "МастерШеф. Професіонали" прийшли дуже різні люди: "боги м'яса", агроном, дівчина, яка з семи років живе в ресторані, кухар з греко-католицької семінарії, спортсмен, який став кухарем, і навіть двійник знаменитого українського співака Олега Винника. Кожен з учасників намагався ухитритися перед журі, але потрапити на проект вдалося лише тим, хто буквально живе кулінарією.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відборі було кілька кухарів, які приготували свою страву не за 45 хвилин, а за 25, прибрали робочі поверхні, і допомагали іншим. Хоча, як зазначив Ектор Хіменес-Браво, нічого надприродного в цьому немає, адже в ресторані шеф зобов'язаний видати страву за 15 хвилин.

Крім цього, у прем'єрному випуску "МастерШеф. Професіонали" судді зустріли кулінарів, з роботами яких вже були знайомі. А Ектору Хіменесу-Браво знову довелося відбирати на проект одну з випускниць "МастерШеф".

Нагадаємо, що відомий канадський та український кулінар кубинського походження Ектор Хіменес-Браво, головний суддя популярного проекту «МастерШеф» не так давно розмістив на своїй сторінці в Instagram фото інтимного характеру. Як відомо, зараз зірка відпочиває на Балі.