Тридцятитрирічний Джарет Небула хоч і живе на Землі, однак вважає себе вихідцем з іншого світу.

Втім, юнак з самого дитинства відчував себе не в своєму тілі. До 29 років Джарет був дівчиною і звали його інакше. Потім він погодився на кілька операцій, щоб стати чоловіком, пише Mirror.

Однак п'ять років потому Джарет усвідомив, що навряд чи будь-якому гендеру під силу вмістити його особистість, тому він стверджує, що належить до раси з іншої планети.

Джарет Небула у своєму нинішньому образі

Щоб більше відповідати інопланетному амплуа, чоловік видалив соски і збрив брови, а також набив 78 зірок на різних ділянках тіла. Всього ж Джарет збирається прикрасити тіло 333 зірками, він вважає, що цифра три приносить удачу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Свій новий псевдонім Джарет обрав в честь персонажа Девіда Боуї з фільму "Лабіринт" і космічної туманності (англійською мовою nebula).

Тепер Джарет просто хоче, щоб люди прийняли його таким, який він є. Хоча він прекрасно розуміє, що оточуючі швидше за все наречуть його "воно" або "це".

"Я не думаю і не відчуваю себе людиною. Я не можу пояснити це іншим. Я просто з іншого світу. Я ніколи не відчував себе комфортно при будь-якому гендері. Я знаю, що застряг в людській оболонці, і саме так мене сприймають інші, але в моїх очах я — інопланетянин без статі", — говорить Джарет.

Джарет після операції по видаленню сосків

Вперше свою інакшість Джарет відчув після того, як йому поставили діагноз "синдром Елерса-Данлоса" або гіпереластичність шкіри — рідкісне захворювання, що вражає сполучні тканини і призводить до еластичності шкіри і розширення можливостей рухливості суглобів.

Незважаючи на те, що Джарет народився з цим захворюванням, діагноз йому поставили лише в 26 років.

Лікарі прозвали його "Еластик" із-за розтягування шкіри, яке викликає дискомфортні відчуття і відчуття болю.

Єдино перевага в тому, що на його шкірі не виникають зморшки, тому він виглядає моложе своїх років.

"Я відвідую хіропрактика раз в два тижні і фізіотерапевта раз в тиждень, а також курю лікарську марихуану від болю, але в даний час немає ліків від ЕЦП", — розповів Джарет.

Ще один образ Джареда

Його новий вигляд, який не відповідає ґендерним стереотипам, включає в себе безліч модифікацій тіла, які повинні виглядати як можна більш унікальними.

Незважаючи на те, що Джарет, нарешті, задоволений своєю новою ідентичністю, він стверджує, що не всі розуміють і приймають зміни в його способі життя.

Його сім'я не підтримала рішення стати агендером, хоча вони з розумінням поставилися до операції по зміні статі.

"В мене є інтернет-друзі, які підтримують мене, але в реальному світі все набагато складніше. Не всі це розуміють, але це нормально. Я не очікую, що зрозуміють, але мені б хотілося, щоб вони просто прийняли це", — розповідає Джарет.

Джарет Небула

Нагадаємо, популярний індонезійська проповідник закликає мусульман по всьому світу не слухати музику в жанрі "к-рор", тому що та "прославляє гомосексуалізм і проміскуїтет".

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичайне святкування Нового року або "Свята весни" пройшло на південно-заході Китаю в минулий четвер.

Також "Знай.uа" писав, сотні чоловіків і жінок проткнули металевими предметами власні особи в рамках барвистого параду на індонезійському острові Борнео.