Життя - це досить жорстока штука, яка часто розлучає нас з найдорожчими людьми. Однак, не усі мовчки приймають свою долю, а деякі навіть готові особисто кинути виклик смерті.

Geplaatst door Corinne Hynes op Zondag 28 augustus 2016

Корінн Хайнс і Девід Ллэвеллин були неймовірно щасливою парою. Вони зустрічалися протягом 9-ти років, і виховувалися маленького синочка на ім'я Джуд.

Geplaatst door Corinne Hynes op Woensdag 21 februari 2018

Geplaatst door Corinne Hynes op Zaterdag 9 februari 2019

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але, в 2016-му в сім'ю прийшла біда. Девіду діагностували рак, і, хоча операція з видалення пухлини пройшла успішно, через рік хвороба повернулася. Мозок чоловіка був пошкоджений безліччю пухлин, і він впав у кому.

Geplaatst door Corinne Hynes op Zondag 26 februari 2017

Як справжній чоловік, Девід доклав усіх зусилль, щоб зустріти разом з сином його перше Різдво. На жаль, майже відразу після цього чоловік загинув.

Виявилося, що ще в 17-річному віці Ллевеллін вирішив після смерті стати донором органів. Сім'я виконала його останнє прохання, і через деякий час вбита горем Корінн отримала неймовірний лист. Її коханий став справжнім героєм.

You did it David.

Geplaatst door Corinne Hynes op Donderdag 7 februari 2019

Серце, нирки, легені, печінка і підшлункова залоза Ллевелліна подарували життя п'ятьом людям. Корінн опублікувала фото листа в соцмережах і публікація дівчата зворушила користувачів до сліз.

Geplaatst door Corinne Hynes op Zondag 10 februari 2019

Залишається тільки захоплюватися Девідом, який навіть на порозі смерті не забував про те, щоб подбати про інших.

Нагадаємо, качці, яка народилася з хромоногостю, зробили спеціальний інвалідний візок.

Раніше Знай.uа повідомляв, чоловік нахамив бабусі-торговці і дорого за це заплатив.

Також Знай.uа писав, чому не варто відвідувати кладовище на самоті.