П'ятдесятивосьмирічний Дін Беван лише раз у житті був одружений на справжній жінці.

Від цього шлюбу у нього народилася дочка Ріаннон, якій тепер доводиться приймати дивне захоплення свого батька, адже він живе в одному будинку з 12 ляльками з людський зріст, пише The Sun.

Спершу дівчина була шокована захопленням батька, але з часом звикла і навіть прийняла штучних жінок.

Дін Беван і його ляльковий гарем

"Я не збираюся прикидатися, що це нормально. Це безумство. Але, це безневинне божевілля. Я заходжу до нього і бачу на дивані Моніку, яка "дивиться" телевізор, на кухні Афіна "готує чашку чаю", а нагорі білявка Сара "читає" книжку в ліжку. Затишок і спокій", — розповідає дочка Діна.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Дін ставиться до кукол з усією серйозністю: святкує дні народження, замінює їм косметолога, стиліста і ділить з ними постіль.

Потягуючи чашку чаю, поплескуючи Монік по стегну, Дін наполягає, що раніше ще ніколи не був настільки "щасливим".

Дін Беван і Афіна

"Мій мозок каже, що це нерозумно — вони з пластику та металу, але вони стали для чимось іншим, з ними я відчуваю себе захищеним. Я дав їм імена, у них є особистості", — пояснює Дін.

На кожну ляльку Дін витратив цілий статок. Він часто розбирає їх. Змінює їм тіла і голови, але кожен раз просить у них прощення за це.

Його перша лялька Сара іноді "спить" з ним в одному ліжку.

"Я довгий час був одружений і звик до того, що поруч хтось спить. Приємно прокидатися і бачити красиве обличчя", — розповідає чоловік.

Дін і одна його ляльок

Дін не ходив на побачення вже три роки і не збирається. Колишній лікар витратило на кожну ляльку близько 1800 доларів, проте чоловік не бідує. Будинок належить йому, а сам він живе на пенсію від Національної служби охорони здоров'я.

"Пішовши у відставку, тато перестав крутитися в суспільстві, і, хоча його ляльки здаються страшними, я не можу не підкреслити, наскільки покращився його настрій", — пояснює дочка Діна.

Дін щасливий доглядати за ляльками

Дівчина вважає, що поки батько працював медиком, то турбота про інших була його головною метою, тому після виходу на пенсію він знайшов собі ляльок, які наповнюють його життя осмысленностью.

Нагадаємо, історію молодої людини, яка протиставляє себе яким-небудь гендерам.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичайне святкування Нового року або "Свята весни" пройшло на південно-заході Китаю в минулий четвер.

Також "Знай.uа" писав, сотні чоловіків і жінок проткнули металевими предметами власні обличчя в рамках барвистого параду на індонезійському острові Борнео.