Автор паранормального відео Роб Уейкфільд зняв його неподалік від міста Станстед Маунтфітчет, графство Ессекс (Англія) і вважає, що це той самий привид, про якого було складено безліч місцевих легенд.

Це відео, опубліковане на багатьох сайтах про паранормальні явища, стало справжньою сенсацією. Багато хто помітив, що це єдиний ролик з якісною найкращою відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида.

Однак, інші ж називають його відвертим монтажем, вказуючи на "комп'ютерні" рухи об'єкта.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як розповідає автор, одну з легенд про цю примару він почув в одному з міських барів. Йому розповіли, що кілька десятиліть тому пізно вночі невідомий молодий чоловік вирішив скоротити шлях і пішов навпростець через кущі.

Залізниця проходить через насип, нижче якого тече річка, а між насипом та річкою є зарості кущів і вузька стежка, якою місцеві жителі ходять у ліс.

На жаль, нещасний, ймовірно, забув про те, що тут проходить лінія залізниці, і коли він раптово опинився на рейках, його тут же збив поїзд, який проїзджав. Переляканий машиніст поїзда повідомив про наїзд на людину, але коли поліція оглядала місце події, вони нічого не знайшли, ні слідів, ні трупа.

За однією з версій, тіло нещасного відкинуло в поточну поруч річку і його останки досі знаходяться десь там ніким не оплакані, неприкаяні і не поховані.

Так незабаром на цьому місці стали регулярно помічати примару, яка блукає серед кущів.

"За легендою цього привида можна побачити в певні дні, він блукає у кущах між рейками і річкою. Коли я відправився в це місце, я записав там відео, але під час зйомки я не помічав нічого незвичайного. Вже пізніше, коли дивився матеріал, я побачив це явище, від чого у мене мурашки пішли всім тілом", - розповідає Уейкфільд.

Привид практично прозорий і помітно лише голову і частково плечі.

Нагадаємо, у канадському місті Dorion, провінція Онтаріо, сталася страшна історія, якою поділилася дівчина на паранормальному сайті Unexplained Mysteries під ніком "SpiritS".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в будинку користувача сайту Reddit з ніком "adamgriffith01" відбулося аномальне явище, яке той не в силах пояснити. Камера спостереження в його квартирі зняла невідоме джерело світла.

Також "Знай.uа" писав, в одній з соцмереж з'явилася дивовижна фотографія, знята біля старої церкви у Росії, в Ярославській області, на якій, на думку користувачів, автор сфотографував привид дівчини.