Гороскоп на 7 березня Овен

Цей день відмінно підійде для плідної співпраці, але тільки вам вибирати з ким. А плітки краще не поширювати, може обернутися проти вас.

Гороскоп на 7 березня Телець

Сьогодні у вас із очей будуть сипатися іскри. Оточуючим краще уникати вас, а вам варто остерігатися електроприладів.

Гороскоп на 7 березня Близнюки

Ви сьогодні в змозі перенести навіть саму сильну бурю. Не забувайте, що ви можете в ній і не брати участь, у вас є свобода просто встати і піти.

Гороскоп на 7 березня Рак

У цей день за вами постійно стежити, очі оточуючих, так і захочеться закрити будь-яким способом. Може варто показати їм те, після чого зникне бажання спостерігати?

Гороскоп на 7 березня Лев

Вам цілий день буде хотітися сказати щось. Але ці слова краще проковтнути, інакше зіткнетеся в неприємними наслідками.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Гороскоп на 7 березня Діва

Ваш зовнішній вигляд сьогодні буде надзвичайно важливий. Навіть якщо всередині вас все трясеться, надягайте маску самовпевненості і спокою.

Гороскоп на 7 березня Терези

Вам майже вдалося досягти бажаного, залишився останній крок, але важкий. Зірки радять вам сьогодні цим і зайнятися.

Гороскоп на 7 березня Скорпіон

День відмінно підійде, щоб познайомитися з новими людьми і відновити стосунки зі старими знайомими. Це принесе вигоду для вашого життя.

Гороскоп на 7 березня Стрілець

Сьогодні вам буде легко отримати силу у власному голосі. Усні переговори обіцяють сьогодні бути неймовірно вдалими.

Гороскоп на 7 березня Козеріг

З вами будуть всі такими поступливими, що ви можете запідозрити, що це нехороший знак. Даремно хвилюєтеся, користуйтеся моментом.

Гороскоп на 7 березня Водолій

Зазвичай події відбуваються не радячись ні з вашими планами, ні з бажаннями. Все буде відбуватися дуже швидко, що ви навіть можете не відразу помітити.

Гороскоп на 7 березня Риби

Веселенький, здається, буде деньок. Особливо для тих, хто вас оточує. Постарайтеся не занурюватися з головою в костюм клоуна, інакше зрозумієте, чому вони так рідко сміються.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, хлопець перетворив звичайний пагорб на казкове житло. Зовні житлоплоща виглядає як звичайний пагорб, але всередині це шикарні апартаменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 04.03. - 10.03.