Скандальна депутатка Ірина Фаріон потрапила в опалу до українців через публічну образу кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Відповідний пост Фаріон опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

"Панове! Що я помітила. Там, кажуть, один га * дон в штани наклав від страху .... і кому ти потрібен, нещастя ... Так ось, панове. Всі брудні коменти йдуть насамперед від бидляка Зеленського. Як розкішно , що ми їх так просто і легко ідентифікували. Рівень підтримки цього блазня - це коефіцієнт дебілів в країні. Отже, на виборах ми отримаємо їх перепис. І це прекрасно. Борітеся - поборете! " - написала Фаріон.

Українці вкрай обурені поведінкою "обраниці народу". Вони масово іронізують з цього приводу:

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Володіння мовами: українська - вільно, англійська - середня, лайка - рідна", "За Фаріон божевільня плаче","Весняне загострення", "Хвора шизофренічка", "Шановні керівники партії "Свобода", та вгамуйте ви вже цю Фаріон!!! Вона ж вас компрометує!!! Психічно здорова людина, а тим паче жінка, так себе не поводить!!! Ну просто сором", "Сидить на людських грошах і народ дебілами обзиває", - пишуть розлючені українці.

Нагадаємо, відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до президента Петра Порошенка, аби той дав адекватну оцінку діям Ірини Фаріон (член Всеукраїнського об'єднання "Свобода") та Ігоря Степури (заступник голови Кіровоградської облради).

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Як відомо, обидва політики опублікували у своїх соціальних мережах заклики до вбивства Дмитра Гордона. Вони бажали смерті відомому журналісту, а в коментарях захоплювалися один одним. Крім того, Фаріон і Степура згадали ще одного українського журналіста - Олеся Бузину, якому так само було винесено "смертний вирок".

Як повідомляв раніше Знай.ua, в медіа розгорівся гучний скандал між депутаткою від партії "Свобода" Іриною Фаріон та журналістом Дмитром Гордоном, який звинуватив її у проросійських поглядах.

Також Знай.ua писав про те, що українці жорстко відреагували на скандальну заяву депутатки від партії "Свобода" Ірини Фаріон, яка обізвала кандидата у президенти Володимира Зеленського "клоуном", а його виборців - "де*ілами".