Українці жорстко відреагували на скандальну заяву депутатки від партії "Свобода" Ірини Фаріон, яка обізвала кандидата у президенти Володимира Зеленського "клоуном", а його виборців - "де*ілами".

Скандальну заяву Фаріон зробила на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Панове! Що я помітила. Там, кажуть, один га * дон в штани наклав від страху .... і кому ти потрібен, нещастя ... Так ось, панове. Всі брудні коменти йдуть насамперед від бидляка Зеленського. Як розкішно , що ми їх так просто і легко ідентифікували. Рівень підтримки цього блазня - це коефіцієнт дебілів в країні. Отже, на виборах ми отримаємо їх перепис. І це прекрасно. Борітеся - поборете! " - написала Фаріон.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Висловлювання депутатки не на жарт розлютило українців.

"Відьма! Подивимося, що вона заспіває після виборів", "Піднімає рейтинги Зеленському, молодець!", "Може, їй не місце серед людей? Де вона навчилася так собачитися?", "Дешева хуліганка - треба лікувати, але навряд чи допоможе", - пишуть обурені українці.

Нагадаємо, в медіа розгорівся гучний скандал між депутаткою від партії "Свобода" Іриною Фаріон та журналістом Дмитром Гордоном, який звинуватив її у проросійських поглядах.

У повідомленні йдеться, що член політичної сили "Свобода" Ірина Фаріон відповіла на звинувачення журналіста Дмитра Гордона, який назвав її агентом ФСБ.

Також вона агресивно виступила проти кандидата в президенти Володимира Зеленського, назвавши його виборців дебілами. Відповідний пост Фаріон оприлюднила на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, студія "Квартал 95" заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру "Кварталу" Володимиру Зеленському, якому більше не до сцени.

Також Знай.ua писав про те, що український комік та телеведчий Володимир Зеленський знову зайняв першість в президентському рейтингу, за останніми опитуваннями виборів.